Озборн заявив, що в його зраді винна дружина-працеголік

30 січня 2017, 13:01

Британський рокер Оззі Озборн заявив, що зраджував свою дружину Шерон, бо вона – працеголік, а він був самотній і не знав, де себе діти.

А що до секс-залежності, від якої музикант навіть погодився лікуватися – це була цілковита брехня.

Таку шокуючу заяву Оззі, вочевидь, розслабившись, бо загроза розлучення остаточно минула, зробив для "The Times", пише "Contact Music".

"Я, бл…дь, у рок-групі, хіба ні? Завжди були прихильниці. Мене просто піймали (на зраді), хіба ні? Це був просто горбок на дорозі. Закладаюся, що і в вашому шлюбі є горбки на дорозі", - зазначив Озборн.


"У будь-якому шлюбі ви віддаляєтеся одне від одного, якщо не проводите вдосталь часу разом, і ось у цьому була частина проблеми. Я не думаю, що я, бл…дь, сексозалежний", - наголосив артист.

Озборн вирішив перекласти провину з хворої голови на здорову

Як пояснив 68-річний Озборн, його дружина Шерон – працеголік, і зайнята значно більше, ніж він. А він її потребує.

"Все прекрасно, але коли вона вертається додому з (шоу) "X Factor" і хоче лягти спати, що, бл…дь, робити мені? Я сиджу собі, колупаюся в дупі, чекаю на неї, хіба не так? Ось чому чоловіки роблять дурниці, коли вони самі по собі", - оголосив рокер.

Щоправда, на запитання, як він поставиться до того, якщо Шерон заведе коханця, музикант відказав: "Потраплю в дурку".

Нагадаємо, зчинився великий скандал, коли Шерон Озборн взнала про роман чоловіка з перукаркою Мішель П'ю і не лише з нею. Деякий час подружжя не жило разом, але потім жінка все ж зглянулася над своїм "брудним псом" та "романтичним дурнем". А Оззі ліг на лікування від одержимості сексом.

Наприкінці 2016-го пара оголосила про намір повторити свої шлюбні обітниці.

Фото з Instagram Озборна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів