"Євробачення-2017": Обрано логотип і гасло конкурсу

30 січня 2017, 15:34

Організатори "Євробачення-2017" представили гасло й логотип пісенного конкурсу, який пройде у Києві на початку травня.

Гаслом музичного дійства обрано "Celebrate Diversity", що українською можна перекласти як "Відзначаймо / звеличуймо / шануймо різноманітність".

"Воно добре доповнює творчий дизайн цьогорічного пісенного конкурсу, в основі якого – традиційне українське намисто, що є не тільки найдавнішою жіночою прикрасою, а й вважається оберегом. Неповторності прикрасі надає саме те, що вона складається з великої кількості різноманітних намистин, кожна з яких – особлива", – йдеться на сайті "UA:Перший".

Креативну концепцію "Євробачення-2017" створювали дві українські креативні агенції. Узявши намисто за основу логотипу, вони надали кожному елементу прикраси свого візерунку й форми.


На думку організаторів конкурсу, слоган і логотип події дають розуміння української культури та уявлення про те, що чекатиме на фанів, які приїдуть до Києва в травні.

"Україна відзначиться поєднанням культури, технологій та індивідуального творчого запалу всіх 43 конкурсантів", – йдеться у повідомленні організаторів.

До слова, 31-го січня відбудеться церемонія передачі символічного ключа від "Євробачення" меру Києва від президента міської ради Стокгольма.

Після цього розпочнеться жеребкування 43 країн-учасниць до півфіналів.

Нагадаємо, у лютому відбудуться три півфінали та фінал Нацвідбору, де й буде обрано виконавця, який цього представить Україну на "Євробаченні".

Фото з сайту "Євробачення"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів