Джордж Клуні стане батьком двійнят

10 лютого 2017, 09:57

2017-й рік обіцяє стати врожайним на зіркових двійнят: чутки про те, що дружина 55-річного голлівудського актора Джорджа Клуні, 39-річна Амаль, при надії, нарешті виявилися правдою.

Радісну новину підтвердила подруга жінки, ведуча телешоу "The Talk" Джулі Чень. А за нею й Метт Деймон, котрий взнав великий секрет від самого Джорджа ще кілька місяців тому.

Про це пишуть "BuzzFeed" та "US Magazine".

"Бейонсе – не єдина суперзірка, котра чекає на двійнят. На черзі вітання для Джорджа та Аміль Клуні!", - оголосила Джулі в останньому епізоді свого шоу.


Вона додала, що народжуватиме Амаль у червні.

У червні Джордж та Амаль стануть батьками двійнят

Як зізнався Метт Деймон, він беріг таємницю Клуні ще з осені. Джордж розказав йому про вагітність Амаль на зйомках, і Метта це розчулило мало не до сліз. І саме він порадив другові не розказувати більші нікому, доки не мине найнебезпечніший перший триместр.

"Я був такий щасливий за нього. Я спитав: "Який у неї термін?" Він відповів: "Вісім тижнів." А я йому: "Ти з глузду з'їхав? Не кажи більше нікому! Ти що, не знаєш про правило 12 тижнів?" Звісно, він не знав", - розповів Деймон.

"Минуло чотири тижні, і я спитав: "Як у нас справи, все добре?" "Все добре", - поділився актор.

На думку Деймона, його друг "виграв джекпот", і йому дісталася прекрасна жінка. Метт упевнений, що Джордж та Амаль будуть прекрасними батьками.

Нагадаємо, чутки про вагітність Амаль поповзли в січні, після того, як жінка кілька місяців не уникала появ на публіці. А потім у неї розгледіли натяк на животик. Подейкують, зіркова пара вдалася до екстракорпорального запліднення.

Як відомо, Джордж Клуні завжли казав, що поява нащадків - не серед його головних пріоритетів. Та й до вівтаря він не квапився. Актор жартував, що, коли його накриває самотністю, він іде в гості до багатодітного друга Бреда Пітта і там, у дитячому гаморі, одразу згадує, який він щасливчик.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів