Тіффані Трамп стала ізгоєм на модному показі?

15 лютого 2017, 12:20

Подейкують, молодшій доньці президента США Дональда Трампа, Тіффані зіпсували задоволення від походу на Нью-Йоркський тиждень моди.

За свідченням очевидців, на показі "Phillip Plein" 13-го лютого дівчина стала справжнім ізгоєм. Поряд із нею принципово ніхто не хотів сідати, пише "TooFab".

Про це першою написала в Twitter колумніст "Wall Street Journal" Крістіна Бінклі, запостивши фото самотньої Тіффані.

Згодом у соцмережах це підтвердили й інші присутні на показі. Зі слів однієї з гостей, із заздалегідь визначеними місцями вийшов "бардак", бо жоден із модних редакторів не забажав сидіти поруч із Трамп, і всі стали мінятися.


Як повідомило джерело видання, сама 23-річна Тіффані дуже боялася зустрітися на показі з Мадонною, котра, м’яко кажучи, не надто симпатизує її батькові. Через це Трамп не стала лишатися на урочисту вечерю.

До слова, постраждала від "народної любові" до Дональда Трампа і старша дочка президента Іванка. Мережа магазинів "Nordstrom" оголосила про припинення співпраці з дизайнеркою через суттєве зниження попиту на її іменний одяг.

За улюблену доньку вступився тато і, схоже, зробив цим лише гірше. Про це пишуть "New York Times".

"Nordstrom" поводиться дуже несправедливо з моєю донькою Іванкою. Вона прекрасна людина – завжди підштовхує мене чинити правильно! Це жахливо!", - написав Трамп у своєму особистому акаунті в Twitter, а згодом і продублював – із офіційного акаунту Білого дому.

Серед прихильників Трампа залунали заклики до бойкоту "Nordstrom", а ті, хто не є фанатом нинішнього американського президента, навпаки, взялися активніше ходити на закупи до цих магазинів.

Телеведуча Челсі Хендлер навіть потроллила Трампа, сфотографувавшись із друзями з пакетами з "Nordstrom" на тлі Білого дому.

"Єврейка та гей зустріли в аеропорті мусульманина і попрямували до "Nordstrom", а потім – до Білого дому, щоби подякувати!", - написала вона, тегнувши президента США.

Нагадаємо, перша леді Америки Меланія Трамп подала позов проти британського таблоїду, стверджуючи, що її зіпсована журналістами репутація перешкодила їй запустити власний бренд. А заробити жінка Трампа планувала не менше 150 мільйонів доларів.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів