Джолі привезла дітей до Камбоджі на кінопрем’єру. ФОТО

19 лютого 2017, 10:18

Американська актриса та режисерка Анджеліна Джолі з'явилася на світовій прем’єрі свого фільму "Спочатку вони вбили мого батька" в супроводі всіх своїх із Бредом Піттом дітей.

Усі вони прилетіли з нею до камбоджійського міста Сімреап, а двоє - Меддокс і Шайло - навіть виступили на маминій прес-конференції.

Про це повідомляє "People".

A post shared by People Magazine (@people) Лют 18, 2017 о 10:39 PST

"Я не можу знайти слів, щоби виразити, що означає для мене те, що мені було довірено розповісти історію цієї країни. Цей фільм створений не для того, щоби зосередитися на жахах минулого, а щоби прославити незламність, доброту і талановитість камбоджійського народу", - сказала Анджеліна.


"Передусім, цей фільм - мій спосіб подякувати Камбоджі. Без Камбоджі я могла б ніколи так і не стати матір'ю. Частина мого серця назавжди лишиться в цій країні. І частина цієї країни завжди зі мною: це Меддокс", - поділилася вона.

Шайло, Пакс, Нокс, Вів'єн, Захара і Меддокс побували на прем'єрі

Сам 15-річний Меддокс подякував усім присутнім та запевнив, що представляти фільм та бути тут із матір'ю, братами та сестрами – це для нього величезна честь. А потім хлопець представив аудиторії свою меншу сестру Шайло, яка теж бажала дещо сказати.

"Мене звати Шайло, і я люблю Камбоджу", - сказала дівчинка кхмерською мовою.

До слова, як ми бачимо, 10-річна донька Джолі й Пітта не зрадила своєму стилеві – вона була з короткою стрижкою та вбрана в костюм-трійку.

8-річна Вів'єн захотіла на ручки

Як відомо, фільм Анджеліни знятий за мотивами автобіографічної книги письменниці Лун Ун та розповідає про період правління "червоних кхмерів" та геноциду, який забрав життя понад двох мільйонів людей.

Зі слів Джолі, книга Ун "відкрила їй очі на те, що відбувається в світі". Працювати над картиною зірці допомагали й старші сини, Меддокс та Пакс.

Нагадаємо, торік, будучи з матір'ю на зйомках у Камбоджі, Захара і Шайло "взяли шефство" над місцевою багатодітною родиною.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів