Брітні Спірз хоче народити від 22-річного бойфренда?

22 лютого 2017, 17:11

Подейкують, американська співачка Брітні Спірз, котра вже давно мріяла народити двом своїм синам сестричку, має намір здійснити це з новим бойфрендом.

35-річна зірка вважає, що на роль батька її майбутньої дитини якнайкраще підходить 22-річний Сем Асгарі.

Про це повідомляє "Radar Online".

"Брітні говорить своїм друзям, що дуже хоче, щоби саме Сем подарував їй іще одну дитину. Каже, що ще ніколи не була така закохана!", - стверджує джерело.


Сем і Брітні зроблять дитинку?

І те, що останнім часом Брітні стала балувати підписників Instagram своїми спокусливими фото – це теж частина її стратегії.

"Брітні робить усе, що може, щоби втримати свою юність, бо розуміє, що Сем набагато, набагато за неї молодший, а вона зробить усе, щоби в них вийшло", - додає інформатор.

Одначе плани Спірз щодо Асгарі зовсім не радують близьких співачки, зокрема її батька та опікуна, Джеймі Спірза.

"Її родина і друзі йому (Семові) не довяріють, особливо тому, що вони (з Брітні) вже говорять про шлюб та дітей", - пояснив співрозмовник видання.

Нагадаємо, подейкують, Джеймі взагалі проти того, щоби дочка ще раз виходила заміж. Мовляв, досить і того, що вона платить аліменти на дітей Кевінові Федерлайну. А всіх кавалерів Брітні опікун змушує підписувати угоду про конфіденційність, щоби не патякали потім про неї в пресі.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів