Анджеліна Джолі придбала шматок джунглів у вбивці сотень тисяч людей

1 березня 2017, 13:04

Американська акторка, відомий філантроп та посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі виявилася власницею кількох гектарів землі у джунглях Камбоджі, на яких звела усамітнене гніздечко для відпочинку.

Цей райський куточок зірка, котра зняла фільм про геноцид у Камбоджі, придбала в 2002-му році в колишнього командира "червоних кхмерів", такого собі Та Тіта. Вважається, що на його руках кров понад 600 тисяч людей.

Про це пише "The Daily Mail".

У Джолі знайшли дачу в Камбоджі

Нещодавно Анджеліна вирішила збільшити свої володіння та придбати ще 2,5 гектара берегу річки в сусіда за 39 тисяч доларів. Представники благодійного фонду Джолі зробили йому цю пропозицію, коли кінодіва приїхала до Камбоджі з прем’єрою фільму "Спочатку вони вбили мого батька".

Саме цей сусід і підтвердив цю інформацію виданню. Чоловік, якого звати Рінг Чіт, також колишній "червоний кхмер". Він служив під командуванням Тіта і вважає його "хорошою людиною".

 У кінозірки є власна лагуна та водограй

"Я щасливий, що ми продаємо (землю) цій знаменитій пані. Ми бачимо Анджеліну, коли вона приїжджає сюди, і вона щоразу дуже приязна", - поділився Чіт.

На ділянці Джолі розташована мальовнича лагуна та водограй. А в сусіда, з яким вони вже підписали попередню угоду, актриса прикупить шматочок землі з басейном. Окрім "дачі" Анджеліни на 7,5 гектара нині знаходиться й приміщення її благодійного фонду.

"Анджеліна ходить до річки просто в піжамі та купальнику. Анджеліна – приємна пані, завжди мила з нами. Вона дуже гарна у фільмах, але коли ми бачимо її в реальному житті, вона не така гламурна", - повідомила дружина Чіта.

У свій райський куточок, котрий вона придбала в командира "червоних кхмерів" Джолі дістається гелікоптером

Зі слів жінки, Анджеліна приїжджала з чоловіком (тепер уже колишным), дітьми та колегами. Бред Пітт видався сусідці "трохи товстим та блідошкірим", але теж гарним.

Журналістам вдалося зв’язатися і з самим Тітом. Він підтвердив, що в 2002-му році продав землю Джолі, але наголосив, що зробив це під тиском уряду. Інакше ділянку погрожували в нього просто відібрати.

 У цій річці купається Анджеліна

Зі слів Тіта, його змусили продати землю актрисі за сміховинні 7-8 тисяч доларів. Щоправда, журналісти мають документи, де фігурує цифра в 25 тисяч.

У 2015-му році Та Тітові було висунуто звинувачення в геноциді понад 600 тисяч людей, скоєних ним під час правління диктатора Пола Пота. Але невідомо, чи постане він колись перед судом. Нині колишньому ватажку "червоних кхмерів" уже за 80. Він перебуває на волі та живе з дружиною в комфортному будинку з садочком.

Як відомо, в основу фільму Джолі "Спочатку вони вбили мого батька" лягли мемуари письменниці Лун Ун, в яких ідеться про роки геноциду, що забрав життя понад 2 мільйонів людей, зокрема й її рідних. А наступний день після прем'єри Анджеліна з дітьми полетіли відпочивати на свою дачу.

Представники Анджеліни Джолі поки не дали коментарів щодо її власності в Камбоджі.

Прінтскрін з "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів