Чоловік Йохансон благає її відкликати заяву про розлучення

9 березня 2017, 11:40

Поки ще законний чоловік актриси Скарлетт Йохансон Ромен Доріак закликав її подумати про 2-річну доньку Роуз Дороті.

Чолов'яга просить зірку відкликати заяву про розлучення та повернутися за стіл переговорів, повідомляє "People".

"Це дійсно сумно, особливо для нашої дочки, що Скарлетт подала до суду і зробила наші особисті розбіжності публічними", - йдеться в заяві Доріака.

"Я благаю її терміново відкликати заяву і повернутися назад за стіл переговорів, як би це було неприємно. Ми батьки прекрасної дочки, яку ми будемо і надалі разом виховувати протягом багатьох років, і ділитися з нею своїми радощами і прикрощами, як це можуть робити лише батьки", - наголосив він.


Доріак намагається вмовити Йохансон не розлучатися через суд

Як відомо, днями Скарлетт Йохансон подала на розлучення після двох років шлюбу. Акторка просить, аби 2-річна донька Роуз Дороті проживала з нею.

"Як віддана мати і приватна особа, і з повним усвідомленням того, що моя дочка в один прекрасний день буде достатньо дорослою, щоб читати новини про себе, хочу сказати тільки одне: я ніколи, ніколи не коментуватиму своє розлучення", - йдеться в заяві Скарлетт.

"Я прошу іншу сторону-учасника і засоби масової інформації так само ставитися з повагою до мого бажання, як матері", - додала вона.

Водночас, за словами адвоката Доріака, на момент подачі заяви до суду Скарлетт і Ромен ще вели переговори.

"Ми були шоковані тим, що вони звернулася з цією справою до суду. Ми вели переговори про їхню дитину Роуз, а також вирішували економічні питання. Тож ми були приголомшені, коли вона зробила це (подала до суду)", - зауважив юрист.

Нагадаємо, про намір Йохансон розлучитися стало відомо напередодні. В офіційних паперах актриса вказала, що шлюб "незворотньо зруйнований".

Чутки про негаразди в подружньому житті зірки з'явилися ще наприкінці січня. Але Скарлетт і Ромен продовжували разом виходити в люди.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів