52-річна Сандра Буллок не спиниться на двох дітях?

27 березня 2017, 12:54

Подейкують, американська акторка Сандра Буллок, котра вже виховує двох прийомних діток: 7-річного Луї та 5-річну Лайлу, не збирається на цьому спинятися.

52-річна кінозірка прагне дати сім'ю й іншим діткам, оскільки материнство вважає найбільшим своїм досягненням у житті.

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням на "E! News".

"Сандра не проти в майбутньому завести ще дітей. Вона дуже заклопотана своєю кар’єрою, але діти – це те, чим вона найбільше пишається в своєму житті", - поділився інформатор.

Буллок замало двох прийомних діток?

А з роллю батька Луї та Лайли прекрасно справляється бойфренд Сандри, Брайан Рендалл. Хай пара і не перебуває поки що в офіційному шлюбі, але живуть вони неначе справжні чоловік та дружина.

"Вони говорять про те, що проведуть  життя разом", - підтвердило джерело.

Почуття Сандри до Брайана сильніші, ніж ті, що вона мала до свого екс-чоловіка Джессі Джеймса. Рендалл дійсно робить щасливою актрису та її дітей.

"Вони – прекрасна пара. Вони обоє працюють, тож їм непросто бачитися так само часто, як зазвичай, але коли Сандра працює, Брайан помагає з дітьми. Він їм наче татко", - засвідчив співрозмовник видання.

Як відомо, своїй рідній доньці Скайлар Брайан не був взірцевим батьком. На момент її зачаття чоловік був наркозалежним, так само, як і мати дівчини. Аліменти на утримання Скайлар із Рендалла вибивали через суд. Опікуватися своєю єдиною дитиною він почав лише тоді, як вона стала напівсиротою.

Нагадаємо, Буллок та Рендалл зустрічаються вже майже два роки.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів