Шварценеггер насварив інтернет-тролля за образу спортсменів із розумовими вадами

27 березня 2017, 14:24

Американський актор та політик Арнольд Шварценеггер зустрівся з учасниками змагань "Special Olympics" для дітей та дорослих із розумовими відхиленнями.

Кінозірка поділився відео зі спортсменами у своєму Facebook та суворо відчитав інтернет-тролля, який назвав таких людей "відсталими", а подібні заходи – "безглуздими".

Про це пише "The Daily Mail".


"Хоча цей коментар злий та дурний, я не видалятиму його і не банитиму вас (поки що), бо це – виховний момент", - почав "Залізний Арні".

"Перед вам два можливі шляхи. Я можу вас запевнити, що в цих спортсменів більше відваги, співчуття, мізків та вмінь – насправді усіх позитивних людських якостей більше, ніж у вас. Тож підіть їхнім шляхом – ви можете повчитися в них та спробувати кинути виклик самому собі, спробувати віддавати, додати щось до цього світу", - зазначив Шварценеггер.

Шварценеггер відповів троллю

"Або ж ви можете лишитися на своєму шляху і продовжити бути сумним, жалюгідним, заздрісним інтернет-троллем, який нічого не дає цьому світові, але через власні вузьколобі заздрощі глузує з усіх, хто чинить навпаки", - додав актор.

Актор запевнив свого співрозмовника, що коли людина намагається привертати до себе увагу, пишучи подібні коментарі в Інтернеті, врешті-решт закінчиться тим, що вона не лишить по собі жодного спогаду.

Нагадаємо, нещодавно Арнольд Шварценеггер завітав до Папи Римського, щоби побалакати про екологію та енергетику майбутнього.

Відео і скріншот із Facebook Шварценеггера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів