Екс-чоловік Мел Бі хоче бачити дітей, а екс-нянька тягне її до суду

21 квітня 2017, 13:39

Колишній, хоча офіційно досі чинний чоловік британської співачки Мел Бі, Стівен Белафонте просить суд дозволити йому бачитися з рідною донькою Медісон та падчеркою Ейнджел, мовляв, ті дуже його люблять.

Але для цього суд мусить послабити умови охоронного ордеру, раніше виданого екс-учасниці "Spice Girls", який забороняє Стівену будь-які контакти з нею і дітьми.

Про це повідомляє "TMZ".

 У якості аргумента, що має переконати суд, Белафонте наводить смс від 10-річної Ейнджел: "Я люблю тебе, татку", "Татку, де ти?", заплакані смайлики тощо. Чоловік запевняє, що хоча біологічним батьком дівчинки є актор Едді Мерфі, вона жодного разу в житті його не бачила і вважає татом Стівена.

 Стівен хоче побачень із донькою та падчеркою

"Мама дуже люта на тебе і тому не дозволить нам побачитися з тобою", - буцімто жаліються діти Стівенові, якого Мел Бі звинувачує у побиттях та знущаннях.

Белафонте стверджує, що дуже багато часу приділяв Ейнджел і Медісон, грався з ними та розказував казки. Більше того, саме він, а не Мел Бі готував малим їсти.

Чи стане суд цього разу не бік Белафонте, поки невідомо. Тим часом проти Мелані подала позов колишня няня її дітей, та сама, в котрої буцімто був зв'язок зі Стівеном, і яка навіть була від нього вагітна. Лорейн Жиль звинувачує артистку в наклепі, повідомляє портал.

Нагадаємо, раніше сама Мел Бі заявила, що Жиль вимагає з неї гроші. Співачка навіть домоглася, щоби поліція провела обшук у контейнері для зберігання речей, орендованому колишньою нянькою, бо підозрювала, що та тримає там компромат на неї. Проте правоохоронці нічого не знайшли.

Як відомо, Мелані подала на розлучення зі Стівеном, котрий, як вона стверджує, 10 років бив її та знущався. Зокрема артистка каже, що чоловік змушував її до сексу втрьох, а потім шантажував пікантним відео.

Фото з Instagram Мел Бі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів