Кардашян хоче зберегти шлюб із Вестом заради слави?

24 травня 2017, 15:10

Уже давно ходять чутки про те, що в шлюбі реаліті-діви Кім Кардашян та репера Каньє Веста не все безхмарно.

Подейкують, фігуриста краля тримається за цей союз не лише тому, що кохає чоловіка, а й тому, що боїться, що розлучення вдарить по її селебріті-статусу.

Про це пише Ace Showbiz.

"Кім зараз непросто, вона переживає через те, що може статися. Їй набридло прикидатися на публіці, і вона відчуває, що більше не може", - засвідчив інформатор.


Вест кілька тижнів провів окремо від родини у горах у Вайомінгу. Упродовж цього періоду вони з Кім майже не спілкувалися.

Кім боїться, що втратить Каньє?

"Кім вважає, що він віддалився. Він продовжує прекрасно вести себе з дітьми, але іноді вона відчуває, що вони з Каньє – різні світи. Кім кохає його і старається зрозуміти, як він почувається, але таке враження, що він – закрита книга", - зазначило джерело.

"Кім дуже хоче, щоби в них із Каньє все вийшло. Вона знає, як сприяє її популярності те, що вона з Каньє, і тому вона каже всім, що в них хороші стосунки. Вона робить усе задля того, щоби пригасити чутки про розлучення, і сподівається, що їхній шлюб зможе вижити, але вона страшенно боїться, що може бути вже запізно", - сказав співрозмовник видання.

До слова, ймовірно, шлюб Кардашян і Веста зможе скріпити третя дитинка. І оскільки сама Кім виносити її не зможе, сурогатною матір'ю може стати її сестра Кортні. Про це пише The Sun.

У черговому випуску реаліті-шоу про родину Кардашян Кім запитала свою 61-річну маму Кріс Дженнер, чи не хоче та виносити свого онука. І Кортні зазначила, що вже запропонувала сестрі себе в якості сурмами.

Нагадаємо, подейкують, Кім Кардашян хоче, щоби це були двійнята – так їй вдасться наздогнати Бейонсе.

Фото з Instagram Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів