Джигурда і Анісіна втратили дитину і судяться з телевізійниками

31 травня 2017, 12:24

Шоумен Нікіта Джигурда і фігуристка Марина Анісіна повідомили нові подробиці зі свого життя.

Виявляється, у жінки стався викидень, а її коханий зібрався судитися з телеканалом, пишуть Дни.ру.

"У Марини... це не говорю привселюдно .. на дев'ятому тижні трапився викидень. І я налаштований дуже серйозно, тому що вони влаштували беззаконня", - поскаржився Нікіта, маючи на увазі співробітників телепроекту на одному з російських телеканалів.

Джигурда заявив в поліцію на "Первый канал" і готується до судового позову. За словами шоумена, його несправедливо обмовили, назвавши шахраєм і ґвалтівником, а днями і зовсім обдурили - не заплатили обіцяні гроші і обматюкали.


"Я дві ночі не спав, я молився, я кричав, тому що вони весь час діють незаконно... У Марини трапився викидень, про що я боюся навіть заявляти. Марина сьогодні написала в Instagram пост, натякаючи про це. Два дні пролежала в ліжку в шоці , тому що чула матюки, чула образи на мою адресу, погрози. Вони всіх інших ламають через коліно, але на нас зловили кармічний бумеранг ", - додав Нікіта.

Анісіна втратила дитину від Джигурди

Тепер скандальний шоумен намір притягти телевізійників до кримінальної відповідальності.

"Тому що у мене скасували всі мої гастролі в Америці, в Росії. На весь світ поширили наклеп. Дитина моя постраждала, я здоров'я втратив на цьому. Звинувачували, що я наркоман, що я гвалтівник", - наголосив він.

Нагадаємо, це не вперше Джигурда і Анісіна втрачають дитину. В 2015-му році у фігуристки вже стався викидень.

Як відомо, нещодавно Анісіну і Джигурду офіційно розлучили. Але пара вкотре помирилася.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів