Діон, Спірз, Агілера, Sia та Елтон Джон написали "любовні листи" ЛГБТ

2 червня 2017, 11:59

Світові зірки, серед яких є Селін Діон, Крістіна Агілера, Селена Гомес, Sia, сер Елтон Джон, Крістін Девіс, Лайза Міннеллі та Барбра Стрейзанд написали "любовні листи", щоби висловити свою підтримку представникам ЛГБТ.

Їхні послання опублікувало видання Billboard із нагоди початку Місяця гордості ЛГБТ (30 Days Of Pride).

"Я завжди говорила, що музика – це мова, для якої не існує бар'єрів, правда і те, що кохання – це емоція, для якої не існує бар'єрів… Я сподіваюся і молюся, щоби наш світ зрозумів, що прийняття і толерантність – це чесноти, яких ніколи не може бути достатньо", - написала Діон.

Селін Діон із колегами вирішили підтримати ЛГБТ

Барбра Стрейзанд пригадала, що першим виступом перед публікою, за який вона отримала гонорар, був її виступ у гей-клубі. Гей-спільнота тоді тепло підтримала її, 18-річну дівчинку, і за це співачка довіку буде вдячна.


"Рівність шлюбів – це закон, який заслуговує на те, щоби за нього підняли тост… за всіх нас, бо всі ми – унікальні та прекрасні по-своєму, ми заслуговуємо на те, щоби кохати та бути коханими тими, кого оберемо", - зазначила артистка.

Брітні Спірз розказала про те, які риси, притаманні представникам ЛГБТ, її завжди надихають. Це їхня незламна вірність, несхильність когось засуджувати, правдивість та прийняття.

Брітні свого "любовного листа" написала від руки

"…Унікальність не робить нас відмінними від усіх інших – вона просто робить нас більш особливими. З любов'ю, повагою, пристрастю, відданістю, вдячністю та захопленням я кажу всім борцям – і люблю вас", - зізналася Агілера.

Елтон Джон подякував своїм шанувальникам за вірність та прийняття.

"У цей Місяць гордості я прославляю вас. Ви показуєте світові, що люди всіх переконань, кольорів та культур можуть зібратися разом та насолоджуватися музикою артиста – відкритого гея, такого, як я. І ще більше, ви показуєте світові, що всі ми гідні любові", - написав співак.

Елтон Джон із нагоди Місяця гордості ЛГБТ подякував своїм фанам

Sia розповіла про те, яку важливу роль у її житті та творчості відіграють представники ЛГБТ. Зокрема це менеджер співачки на ім'я Девід, який "тримає її за руку вже 12 років, помагаючи пройти крізь світло і темряву".

"Нещодавно він публічно оголосив про те, що є ВІЛ-позитивним, і спостерігати за трансформацією його сорому у самоприйняття – це було магічно. Я така щаслива за нього і так ним пишаюся. Я без сумнівів можу сказати, що досягла б стільки без моїх гейських друзів, як у особистому, так і в професійному плані, й я довіку буду вдячна Богу, що створив їх у всій їхній красі", - підсумувала Sia.

Нагадаємо, торік на обкладинці ЛГБТ-журналу з'явився британський принц Вільям. Це відбулося вперше в історії монархії.

Фото з сайту Billboard

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів