Гранде, Перрі, Сайрус, Бібер і Coldplay заспівали на підтримку жертв теракту в Манчестері

5 червня 2017, 10:56

4-го червня в Манчестері відбувся мультизірковий благодійний концерт, на якому вшанували пам'ять жертв теракту, що стався в цьому місті, забравши життя 22 осіб.

Виступ Аріани Гранде, Кеті Перрі, Джастіна Бібера, Фарелла Вільямса, гуртів The Black Eyed Peas, Take That та Coldplay, Роббі Вільямса, Майлі Сайрус та інших відомих артистів наживо транслювався в понад 50 країнах. Усі зібрані кошти підуть на допомогу постраждалим та їхнім сім'ям і "Червоному хресту".

"Нелегко завжди обирати любов, особливо в такі моменти, як ці, правда? Це може бути найскладнішою річчю. Але любов перемагає страх, і любов перемагає ненависть. І любов, яку ви обираєте, надасть вам сили, і це – ваша найпотужніша сила… Я закликаю вас обирати любов, навіть коли це непросто. Не дозволяйте нікому забрати її в вас", - звернулася до глядачів Кеті Перрі.


Біла сукня артистки була прикрашена фотографіями загиблих внаслідок теракту.

Майлі Сайрус із Фарреллом Вільямсом виконали його пісню "Happy".

Аріана Гранде, на чийому концерті стався теракт 22-го травня, уперше після трагедії вийшла на сцену. Спілкуючись із публікою, 23-річна співачка кілька разів не стримала сліз і прикривала лице рукою.

Аріана заспівала дуетом із Майлі Сайрус, The Black Eyed Peas та Крісом Мартіном (пісню Oasis "Don't Look Back In Anger") , а ще з місцевим шкільним хором.

Про те, що любов і добро завжди перемагають, говорив у своїй зворушливій промові й канадський співак Джастін Бібер, який у кінці теж заплакав.

"Там, де темрява найгустіша, є добрий Господь. Там, де зло найсильніше, є добрий Господь, що би не відбувалося в світі. І він любить вас, він поруч… Я хочу вшанувати людей, яких ми втратили, або яких у нас забрали. Ми дуже вас любимо", - сказав він.

Нагадаємо, терорист-смертник підірвав себе на концерті Гранде, що проходив на стадіоні. Загинуло 22 людини, серед яких були й діти. Десятки осіб отримали поранення.

Фото з соцмереж, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів