Адель заїхала до пожежників на чай та обійми

20 червня 2017, 14:13

Британська співачка Адель з'їздила в гості до пожежників, які днями героїчно боролися з вогнем, що охопив багатоповерхівку в Лондоні.

Співачка попила з ними чаю , пообіймалася та попозувала для фото, пише The Mirror.

Адель приїхала в гості до пожежників

"Не кожного дня прекрасна, проста і турботлива Адель з'являється у Chelsea Fire Station на чашку чаю та обійми", - написав один із пожежників, поділившись фото з зіркою в Facebook.

Співачка вирішила вшанувати тих, хто рятує людей із вогню

Нагадаємо, число жертв пожежі, що спалахнула в ніч 14-го червня в будівлі "Grenfell Tower", вже зросло до 79 осіб. Коли сталося це лихо, Адель поїхала на на місце подій, щоби бодай чимось допомогти. Причому зірка не робила на цьому жодного піару, її фото в натовпі спливли в соцмережах.


Зірка почаювала та похихотіла з вогнеборцями

До слова, днями Її Величність Єлизавета ІІ та принц Вільям побували в центрі для біженців, де знайшли прихисток мешканці багатоповерхівки, які вціліли. Багато хто втратив у вогні своїх рідних.

Як пише Harper's Bazaar, під час емоційної зустрічі сталося те, що можна вважати порушенням протоколу, адже зазвичай представники королівської родини не вступають ні з ким у фізичний контакт, якщо не рахувати формального рукостискання.

Але Вільям, розмовляючи з жінкою, чий чоловік залишився в палаючій будівлі, не стримався та обійняв її.

Співчуття виявилося для Вільяма важливішим за протокол

Як відомо, свою допомогу постраждалим внаслідок пожежі одразу запропонувала співачка Лілі Аллен та зірковий шеф-кухар Джеймі Олівер.

Фото з Facebook та Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів