Перфекціоністка Собчак брехатиме чоловіку про подружні зради

23 червня 2017, 11:39

Російська телеведуча і тусовщиця Ксенія Собчак поділилася мудрістю: дружині ніколи не можна розказувати чоловікові, що вона його зрадила.

Цю думку поділяє її власний чоловік Максим Віторган. Про це та про головний принцип виховання сина Платона Ксюша розказала російському Vogue, пишуть "Дни.ру".

"По-перше, ніколи не можна зізнаватися у зрадах чоловікові. І навпаки, він теж мене цьому навчав. Каже: "Якщо ти коли-небудь що-небудь, ти мені, будь ласка, ніколи не кажи". Я кажу: "Що, навіть так?" Він мені: "Так, просто не розказуй, бреши до останнього". Ось тут у мене навіть індульгенція", - поділилася Собчак, яка часом отримує від коханого "по довбешці".

Чоловік Собчак попросив її ніколи не розказувати йому про зради

Що до виховання маленького Платона, то, зі слів Ксенії, вона прочитала про це багато цікавих книжок.


"А потім прочитала чудову фразу, котра мені дуже сподобалася і котра значно складніша в виконанні, ніж усі інші томи психологічної літератури. Звучить вона так: "Не треба виховувати дітей, це все одно марно. Діти будуть схожі на вас. Виховуйте себе". І це, звісно, для мене зараз дуже актуально", - зізналася вона.

Якщо ця теорія вірна, то син перейме від телеведучої і погане, і хороше. Деякі якості власного характеру самій Собчак дуже до вподоби.

"Я вмію бути жорсткою, вмію добиватися свого. Я перфекціоніст, працеголік та кар'єрист. Мені здається, що це букет прекрасних якостей", - заявила Ксенія.

Нагадаємо, ще одна корисна риса характеру Собчак – вона не переймається чиєюсь критикою своєї зовнішності.

Фото з Instagram Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів