Шарліз Терон у глянці розказала про свої бійки та любов до прибирання

27 червня 2017, 13:35

Американська акторка Шарліз Терон зізналася, що має "пунктик" на чистоті та страшенно любить прибирати.

А ще зірка зізналася, що один-єдиний раз у своєму житті билася по-справжньому.

Про це Терон говорила в інтерв’ю журналові W.

Як пригадала зірка, коли вона ще працювала моделлю, в одному з барів у Мілані якась дівчина стала поводитися агресивно та штовхнула її. Тоді Терон зацідила їй в обличчя.


"Моє тіло просто взяло гору, і я подумала, я ж щойно цього не зробила, правда ж?", - зізналася Шарліз.

Що ж до сцен бійок у фільмах, то тут у зірки не обходилося без неприємних пригод. Так бійка Шарліз із Тері Хетчер у фільмі "Два дні в долині" увійшла до двадцятки найкращих за версією сайту Rotten Tomatoes. Та мало хто знає, що насправді Терон тоді перестаралася і надто сильно вдарила колегу.

"Гадаю, я поранила її. І тому, що то була Тері Хетчер, зірка, а я – така собі фарбована білявка-амазонка, ніхто у комбінезоні, яка б'є її в обличчя, я була наче дика тварина… Я жахливо через це почувалася. У мене не було грошей, і наступного дня я надіслала їй якогось дешевого пива. Пробач, Тері", - ще раз перепросила Терон зірку "Відчайдушних домогосподарок".

Терон зізнається, що в житті з неї навряд чи вийшла б така вправна шпигунка, як її героїня Лоррейн у "Атомній білявці". Але деякими своїми суперуміннями акторка таки пишається.

"Я прекрасний водій. Я виросла на фермі. Коли я знімалася в "Пограбуванні по-італійськи", мій колега Марк Волберг робив поворот на 360 градусів та починав ригати. А я йому: "Що таке, дівчинко?", - розказала Шарліз.

"А ще я дуже, дуже вправна у прибиранні, у пранні! Люблю повернутися додому з поїздки, розкрити валізу і прати о 4:30 ранку, бо в мене сильний джетлаг", - поділилася вона.

Терон зізналася, що не в змозі опиратися своїй цій пристрасті.

"Не можу встояти: зайду на кухню і на 20 хвилин кудись запізнюся, бо прибираю і не можу спинитися. Найгірше, коли я на зйомках, і мені не вистачає прибирання. Це в мені ніби накопичується, і я в своєму трейлері чищу зубною щіткою брудні кути. Мені кажуть: "Ми готові, чекаємо на тебе, Шарліз", а я їм: "Зараз буду! Мені треба ще до кількох кутків дістатися", - розповіла зірка.

Нагадаємо, ходять чутки, що Шарліз Терон закрутила роман із екс-коханцем своєї колеги Холлі Беррі.

Фото з Instagram W

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів