Адель скасувала концерти через пошкоджені голосові зв’язки

1 липня 2017, 11:46

Британська співачка Адель планувала завершити свій гастрольний тур – імовірно, останній – виступами на "рідному" стадіоні "Вемблі", але не так сталося, як гадалося.

Два останні концерти артистки скасовано. Вона не зможе вийти на сцену через пошкоджені голосові зв’язки.

Про це сама Адель оголосила в Instagram, попросивши пробачення в своїх шанувальників.

Адель не змогла завершити свій гастрольний тур так, як хотіла

Як пояснила зірка, у плані вокалу їй дуже нелегко далися останні два виступи. У неї було постійне відчуття, ніби їй треба відкашлятися. А потім стало ще гірше.


"Я пішла до мого отоларинголога, бо сьогодні мій голос узагалі не розкривався, і з'ясувалося, що я пошкодила голосові зв’язки", - написала Адель.

"…Я просто не в змозі виступати в цей вікенд. Сказати, що моє серце розбите, це буде абсолютне применшення", - сказала зірка.

Адель чесно сказала, що їй настільки хотілося відіграти ці два концерти, що вона навіть подумувала виступити під фонограму, просто щоби побути зі своєю публікою.

"Але я ніколи такого не робила і ніколи в житті так з вами не вчиню. Це була б не справжня я. Пробачте. Пробачте за це розчарування", - попросила співачка.

Адель запевнила, що всім, хто вже придбав квитки, повернуть гроші. Вона додала, що просто знищена тим, що сталося.

"Пробачте мені, я люблю вас, пробачте, будь ласка, пробачте", - додала артистка.

Нагадаємо, на одному з попередніх концертів Адель зізналася, що сумнівається, чи зважиться вона ще колись поїхати на гастролі.

Фото з Instagram Адель

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів