Род Стюарт та Алек Болдуїн ще раз узяли заміж своїх жінок. ФОТО

3 липня 2017, 11:40

Британський музикант Род Стюарт та його дружина Пенні Ланкастер повторили свої шлюбні обітниці через десять років після одруження.

Фотографії зі свого романтичного вже третього весілля пара продала заради благодійності – кошти підуть на допомогу постраждалим від пожежі в Grenfell Tower.

"Пенні – мій цілий світ, яка дівчина. Любов для різних людей означає багато різних речей, а для мене це бажання розділити все з тим, кого кохаєш, і я кохаю Пенні дужче, ніж будь-коли, якщо це взагалі можливо", - зізнався журналові Hello! 72-річний артист.

На церемонії були присутні спільні діти "молодят", 11-річний Аластер і 6-річний Ейден, а також четверо дорослих нащадків сера Рода від попередніх стосунків та шлюбу з Рейчел Хантер. Cеред гостей був і рокер Ронні Вуд із дружиною Саллі.


Днями ж у такий самий романтичний спосіб п’яту річницю свого шлюбу відсвяткували 59-річний американський актор Алек Болдуїн та його дружина Хіларія. Як відомо, пара має трьох спільних діток, але своєю донькою Хіларія вважає й чоловікову доньку від Кім Бесінджер, Айрленд.

Болдуїни зібрали всіх дітей та повторили своє весілля

"Мій первісток… мені було 11… моя донька від іншої матері, але від того ж батька", - тепло написала вона про свою падчерку в Instagram.

Алек та Хіларія одружені вже 5 років

Нагадаємо, Болдуїни хотіли зберегти своє повторне весілля в таємниці, але актор випадково прохопився про це журналістам.

Спільна донька пари, Кармен Габріела

Фото з Twitter та Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів