Девід Бекхем відповів критикам-моралістам: Я всіх моїх дітей цілую в губи

3 липня 2017, 16:14

Британський футболіст та актор Девід Бекхем дав відсіч критикам, котрі нещодавно напосілися на нього в соцмережі через фото, де він цілує в губи донечку Харпер.

Спортсмен не бачить нічого неправильного в прояві ніжності батьків до своїх дітей. Так ростили його самого і його дружину Вікторію, тож так само вони з нею ростять власних нащадків.

Про це Девід говорив під час прямого ефіру на Facebook, який вів із Бангкоку, пише Contact Music.

"Якось мене розкритикували за те, що я цілую мою доньку в губи. Я всіх моїх дітей цілую в губи… Може, Брукліна не цілую. Бруклінові 18 років, йому це може здатися трохи дивним", - вточнив Бекхем.


Це фото Бекхема викликало бурхливу реакцію в соцмережі

"Я дуже ніжний із моїми дітьми. Так ростили мене та Вікторію, і саме так ми поводимося з нашими дітьми… Ми хочемо показувати дітям нашу любов, і ми захищаємо їх, доглядаємо їх та підтримуємо, і ми дуже з ними ніжні", - підкреслив він.

Батьківство Девід називає найбільш особливою річчю в світі.

"Ти нікого з них не любиш більше за інших. Просто по-різному, розумієте. Хлопці дуже опікуються нею (сестричкою), і, звісно, я теж, можна так сказати", - зазначив Бекхем.

Як передрікає багатодітний татко, майбутньому кавалерові Харпер прийдеться нелегко, адже перш ніж зводити її на побачення, він муситиме пройти сувору перевірку в її батька та братів.

Нагадаємо, аналогічний "поцілунковий" скандал у мережі зчинився торік, коли Вікторія Бекхем виклала фото, де цілує Харпер у губенята. Тоді на захист мами зворушливо став Ромео.

Фото з Instagram Бекхема

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів