Машкову не дозволили в'їхати в Україну?

3 липня 2017, 21:01

Російському актрові Володимиру Машкову буцімто не дозволили в'їхати на територію України. Він мав зніматися в Одесі.

Про це через Facebook заявив продюсер Сергій Чліянц.

Із його слів, Машков мав брати участь у зйомках другої частини багатосерійного фільму "Ліквідація". Зйомки повинні були розпочатися восени.

Володимиру Машкову не дозволили приїхати на зйомки до Одеси?

У своєму пості в Facebook Чліянц підкреслив, що Машков не прилітав до Одеси та не був затриманий на кордоні, як написали деякі ЗМІ.


"Я, за власною ініціативою, вирішив з'ясувати, чи може артист Володимир Машков приїхати на зйомки до Одеси. Оскільки, якщо в'їзд заборонений, як багатьом іншим російським акторам, то було би нерозумно продовжувати підготовку... Так от, відповідаю: в'їзд дійсно заборонений. Як я це взнав - мої справи...", - заявив режисер.

Заборона в'їзду Володимиру Машкову може бути пов'язана з тим, що він відвідував окупований Крим, де знімався в фільмі "Екіпаж" у 2014-2015-му році.

Через це актор є в розділі "Чистилище" на сайті "Миротворець".

Тим часом у кінокомпанії "Марс Медиа", котра займається створенням продовження "Ліквідації", "ТАСС" повідомили, що Сергій Чліянц не має відношення до цього проекту.

"У компанії навіть іще не обговорювалися зйомки фільму. Наразі йде активна робота над сценарієм... Коли почнуться зйомки і де будуть - ми не вирішували", - зазначили співрозмовники інформаційної агенції.

"Від "Марс Медиа" ще ніхто не їздив до Одеси. Зокрема й Володимир Машков", - додали в компанії.

Першу "Ліквідацію" знімав Сергій Урсуляк, режисера продовження поки не визначено.

Як відомо, саме через поїздки на окупований півострів із території Росії в'їзд до України заборонений музикантам Найку Борзову, Дельфину, співачкам Лоліті та Бьянці, гуртові Anacondaz - щоправда, останнім вже після того, як вони таки виступили на фестивалі в Києві.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів