Супертатусь: інформатор розказав, як Джордж Клуні вправляється з двійнею

31 липня 2017, 15:58

Багато років американський актор Джордж Клуні вважав, що сім'я – це не для нього.

Але змінивши свою думку після зустрічі з дружиною Амаль та ставши батьком сина і доньки, він несподівано розкрився як зразковий татусь.

Про те, як 56-річний Джордж вправляється з маленькими Еллою та Александром, джерело розказало Hollywood Life.

"Після всіх цих років його протестів, що він буцімто не створений для батьківства, просто приголомшливо, наскільки добре йому воно вдається. Джордж дуже терплячий та спокійний, коли він із дітьми, навіть коли вони цілу годину плачуть! Коли він бере малюків на руки, ті одразу ж заспокоюються", - стверджує джерело.


Колись невловимий холостяк Джордж Клуні став зразковим чоловіком і татусем

Зі слів інформатора, магічним властивостям його доторку дивується навіть Амаль. Причому Джордж, у буквальному сенсі, не боїться забруднити рук і не уникає таких завдань як зміна підгузків.

Звісно, бути батьками двійнят – це нелегке випробування, і брак сну виснажує подружжя.

"Часом вони почуваються зомбі, такі вони втомлені, але вони не проміняли б своє нове життя на всі гроші світу", - запевняє інформатор.

"Джордж справді не думав, що стане таким щасливим та задоволеним, ніби все його життя – то була підготовка до того, щоби бути татом", - додає співрозмовник видання.

Що ж до Амаль, яка, як відомо, є зіркою юриспруденції, вона планує повернутися до роботи у січні.

Нагадаємо, Джордж докладає максимум зусиль, щоби його син і донька були в безпеці. Подейкують, із найперших днів у Александра та Елли є особисті охоронці. А фотографів, котрі примудрилися зробити перші знімки малят для журналу, актор обіцяє затягати по судах.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів