Вест через суд вимагає $10 мільйонів із недовірливих страховиків

2 серпня 2017, 13:21

Американський репер Каньє Вест подав позов проти страхової компанії, котра не квапиться відшкодовувати йому збитки від скасованого ним торік європейського туру.

Страховики ставлять під сумнів справжність нервового зриву артиста, через котрий його тоді було примусово госпіталізовано. Каньє ж має намір таки злупити з них 10 мільйонів доларів.

Про це пише The Hollywood Reporter.

Як заявляє Каньє, він та його компанія зробили "сотні тисяч доларів страхових внесків", а тепер страхова компанія шукає виправдання, щоби не платити.


Чоловік Кім Кардашян позивається до страховиків

"Вони не навели жодних навіть приблизно чітких пояснень, чому ще не заплатили, і жодних свідчень, що колись заплатать чи що взагалі прийняли рішення покрити збитки, припускаючи, що вживання Каньє марихуани може дати їм підстави відмовити та утримати сотні тисяч доларів страхових внесків", - говориться в позові.

Артист запевняє, що причини скасувати концерти в нього були більш ніж вагомі. Нагадаємо, на концерті 19-го листопада Вест здивував публіку дивною поведінкою, видав гнівну тираду на адресу Бейонсе, а потім узагалі пішов зі сцени. А 21-го листопада репера примусово госпіталізували, і він пробув у психоневрологічному відділенні лікарні вісім днів.

Як відомо, ще тоді поповзли чутки, що психоз Каньє – це спектакль, розіграний ним заради багатомільйонної страховки.

Фото з Instagram Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів