Тейлор Свіфт відсудила $1 у чоловіка, що мацав її за дупу

15 серпня 2017, 09:16

Ось і настав фінал скандального судового процесу: співачка Тейлор Свіфт відсудила 1 долар у діджея Девіда Мюллера, котрий у 2013-му році проти її волі помацав її за сідницю.

Чоловікові не вдалося довести, що він не займав артистчиного заду та з її вини втратив роботу.

Про це повідомляє US Magazine.

Суд присяжних виніс остаточне рішення на користь Тейлор 14-го серпня. Слухаючи вердикт, співачка обнімала свою маму, яка плакала. Повернувшись до своїх шанувальників, що підтримували її в залі, Свіфт прошепотіла їм "дякую".


У своїй офіційній заяві 27-річна артистка також висловила подяку судді, присяжним та своїм адвокатам.

"Я визнаю, що в своєму житті маю привілеї, в суспільстві та в тім, що можу подужати величезну вартість захисту себе в подібному процесі. Я сподіваюся допомогти тим, чиї голоси так само мають бути почуті. Тому в найближчому майбутньому я зроблю пожертви багатьом організаціям, котрі допомагають жертвам сексуального насильства себе захищати", - пообіцяла Свіфт.

Нагадаємо, першим судовий позов проти артистки подав сам Мюллер. Він звинувачував Свіфт у наклепі та вимагав компенсації в 3 мільйони доларів. А згодом зустрічний позов подала сама зірка. Свідчення на її користь дав охоронець, який бачив, як Мюллер, позуючи зі Свіфт для фото (наведене вище), задер їй спідницю.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів