26 тисяч євро на мейкап: ЗМІ взнали про витрати президента Франції Макрона

25 серпня 2017, 12:15

Президент Франції Еммануель Макрон опинився в центрі скандалу.

Причиною стала одна зі статей його витрат та величезна сума: 26 тисяч євро на мейкап політик устиг заплатити за три місяці перебування в президентському кріслі.

Про це повідомляє The Telegraph iз посиланням на Le Point.

 Макрон не жаліє державних грошей на мейкап

Особистий візажист Макрона, котра фігурує в документах як Наташа М., виставила президентові рахунки на 10 тисяч та 16 тисяч євро.

Як запевнили в Єлисейському палаці, до послуг дорогої візажині зверталися лише в термінових випадках, а в подальшому витрати Еммануеля на мейкап будуть менші.

Як зазначає видання, попередник Макрона, Франсуа Олланд платив своєму візажистові 6 тисяч євро на місяць, але разом із соціальними відрахуваннями на квартал набігало 30 тисяч. А послуги перукаря Олланда влітали державі в понад 100 тисяч євро на рік. Подейкували, що колишній французький керманич відчайдушно боровся з облисінням.

Також відомо, що Ніколя Саркозі витрачав на мейкап 8 тисяч євро щомісяця.

Скільки витрачає на своє волосся Еммануель Макрон, поки не повідомляється.

До слова, нещодавно перша пара Франції прибула з офіційним візитом у Австрії, де, зокрема, відвідала кілька спектаклів у рамках Зальцбурзького фестивалю музичного мистецтва. Про зустріч із Бріджит Макрон написала на своїй сторінці в Facebook медіаексперт Лариса Мудрак, виклавши кілька фото.

 Бріджит у Австрії демонструвала стрункі ніжки

Вона зазначила, що Бріджит пообіцяла приїхати до України, імовірно, в наступному році.

 64-річна перша леді Франції полюбляє зухвале міні

Нагадаємо, нещодавно французька перша леді дала перше інтерв’ю для глянцю, в якому розказала про єдиний недолік свого чоловіка.

Фото з Twitter Макрона, з Facebook Мудрак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів