Ріанна зізналася, що шкодує про втрату цноти

9 вересня 2017, 10:36

Барбадоська співачка Ріанна вважає, що їй слід сміливо демонструвати світові свої груди, поки на них не вплинули роки та безжальна гравітація. А ще зірка шкодує про те, як і коли вона втратила свою цноту.

Про це вона розказала британському Elle, причому інтерв’юерами співачки виступила ціла низка селебріті, зокрема актриса-трансгендер Лаверн Кокс, співак Фаррелл Вільямс, репер Емінем, дизайнер Зак Позен та ілюзіоніст Девід Коперфільд.

"Я не жартую, це справжня пропозиція: я можу зробити так, щоби ти зникла та знову з'явилася в будь-якій точці світу. Куди б ти хотіла потрапити і чому?", - запитав Коперфільд Ріанну.

"За десять хвилин до того, як я втратила мою цноту… і я наполягаю, щоби ти виконав свою пропозицію", - відказала йому співачка.


Ріанна воліла б повернутися назад у часі та не втрачати цноту

Лаверн поцікавилася в Рірі, як їй вистачило сміливості з'явитися на церемонії CFDA в 2014-му році в прозорій сукні та без бюстгальтера, створивши настільки елегантний, зухвалий та незабутній образ.

"Люба Лаверн, я користуюся моїми циценьками, поки вони не спустилися на південь", - сказала на це Ріанна.

Також співачка розповіла глянцю про те, що губна помада – це її "маленька секретна зброя", а найбожевільніша річ, яку вона колись робила заради краси – це носіння корсетів.

"Я би щодня їх носила, якби змогла в них вижити!", - заявила вона.

Нагадаємо, торік у інтерв’ю Vogue, обговорюючи ту саму "голу" сукню, Рірі зізналася, що страшенно жаліє про те, що надягла під неї не ті труси.

Фото з Instagram Ріанни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів