Бльоданс розлучилася з батьком свого 5-річного сина

12 вересня 2017, 12:08

Російська акторка й телеведуча Евеліна Бльоданс іще рік тому розійшлася зі своїм третім чоловіком, режисером та продюсером Олександром Сьоміним.

Проте від публіки це досі приховувалося, а в Instagram пари продовжували з'являтися ідилічні спільні фото з 5-річним сином Семеном.

Про це пише StarHit.

Евеліна Бльоданс уже рік як одиначка

Про розрив із чоловіком, котрий уже встиг знайти своє нове кохання, 48-річна Евеліна зібралася докладно розказати в одному з російських ток-шоу.


Наразі відомо, що розлучення не обіцяє бути дружнім та безхмарним, бо Олександр та Евеліна мають суперечки щодо розподілу спільного майна. Чоловік Бльоданс дав зрозуміти, що поступатися їй не збирається. Свого часу пара уклала шлюбний контракт.

Підписники Бльоданс закидали її компліментами на адресу чоловіка, котрий помітно схуд. А з'ясувалося - це все його нове кохання?

Нагадаємо, Бльоданс вийшла заміж за Сьоміна в 2010-му році. У 2012-му народився Семен, котрий має синдром Дауна. Як розказала Евеліна, про те, що їхній малюк буде особливим, вони з чоловіком взнали ще під час вагітності, але на пропозиції лікарів її перервати категорично не погодилися.

Бльоданс і Сьомін докладають багато зусиль для того, щоби їхній хлопчик жив життям звичайної дитини. Готувати малого Семена до школи батьки почали вже в півтора роки.

Фото з Instagram Бльоданс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів