Серена Вільямс: Мене називали мужиком, бо виглядала сильною

20 вересня 2017, 12:39

Американська тенісистка Серена Вільямс, котра нещодавно стала мамою донечки, Алексіс Олімпії, написала зворушливого листа своїй власній мамі.

Вона подякувала за підтримку, котру та давала їй, коли Серена стикалася з жорстокими образами через свою зовнішність.

Відкритого листа Вільямс опублікувала на сайті Reddit.

"Ти – одна з найсильніших жінок, яких я знаю. Я дивилася на мою доньку (Господи, так, у мене є донька), і в неї мої руки та ноги! Точнісінько такі самі сильні, м’язисті, потужні, прекрасні руки та тіло. Я не знаю, як би я реагувала, якби їй довелося пройти через те, через що проходжу я – з 15 років і донині", - написала Серена своїй матері.


Серена Вільямс написала листа бабусі своєї донечки

"Мене називали мужиком, бо виглядала сильною. Казали, що я вживаю препарати (Ні, я завжди була надто цілісною, щоби повестися нечесно заради переваги). Казали, що мені не місце в жіночому спорті – що я належу до чоловічого – бо я виглядала сильнішою, ніж більшість жінок. (Ні, я просто старанно працюю і народилася з цим тілом крутої штучки та пишаюся ним)", - заявила вона.

Вільямс зізнається, що не знає, як її матері вдавалося стримуватися і не зриватися на кожного невігласа, котрий не розумів, що таке сильна темношкіра жінка.

"Я пишаюся тим, що ми змогли показати їм, як виглядають деякі жінки. Ми всі не виглядаємо однаково. Наприклад, ми фігуристі, сильні, м’язисті, високі, маленькі, але все одно ми – жінки, і ми пишаємося!", - підкреслила Серена.

Тенісистка подякувала своїй мамі за те, що та була і є для неї рольовою моделлю. Вона сподівається навчити усіх цих речей і свою Алексіс Олімпію.

"Пообіцяй, мамо, що ти й надалі мені помагатимеш. Я не впевнена, що настільки ж смиренна та сильна, як ти. Сподіваюся, одного дня я такою стану. Щиро тебе люблю. Наймолодша з твоїх п’ятьох, Серена", - закінчила вона свій лист.

Нагадаємо, незадовго до народження свого первістка від Алексіса Оганяна Вільямс сказала, що пологи нарешті зроблять її справжньою жінкою. Ці її слова викликали неоднозначну реакцію серед жінок у мережі.

Фото з Facebook Вільямс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів