Галкін написав вірша про Паніна з "голою піською" та Кевіна Спейсі

1 листопада 2017, 13:59

Відлуння камінг-ауту голлівудського актора Кевіна Спейсі не збирається вщухати. Про те, що зірка "Карткового будиночку" мацав його за інтимні місця, заявив іще один кіно діяч.

А російський гуморист Максим Галкін присвятив Спейсі "поему" в двох частинах, першу з яких він потім чомусь видалив. У ній він висловив припущення, що актор поквапився зізнатися в нетрадиційній орієнтації, доки його не вивів на чисту воду Олексій Панін.

Останній, мовляв, у своїх панчохах "голой пиською шныряет, ищет, кто здесь вытворяет с мужиками беспредел".

Самого ж Галкіна, із його слів, Панін запідозрив у гомосексуалізмі тому, що Максим "пристойно вдягнений" та "живе з бабусею".


Власне, поетичний шедевр Галкіна став частиною "баттлу" між ним та Паніним.

Як відомо, чоловік Пугачової жартома закликав призначити актора головою Комітету із захисту тварин і навколишнього середовища – натякаючи на скандал зі звинуваченнями Паніна у зоофілії.

Панін у відповідь публічно назвав Галкіна "гомосексуалістом, котрий живе зі старою жінкою", і тому підійде на посаду керівника Пенсійного фонду, пише "Экспресс-газета".

А от вірш про нього та Спейсі Олексієві, схоже, сподобався. Принаймні в своєму Instagram він над ним по-доброму пореготав. Також актор, про всяк випадок, укотре заявив, що не злягався з собаками.

Що ж до Кевіна Спейсі, котрий, на своє щастя, не почує вірша Галкіна, то в нього нині проблем і без того вистачає.

Як пише The Daily Mail, режисер-документаліст Тоні Монтана розказав, як у 2003-му році Спейсі підійшов до нього в барі, поклав руку йому на пах та "стиснув усе його хазяйство".

Нагадаємо, Кевін Спейсі зізнався, що надає перевагу чоловікам, після того, як актор з серіалу "Стартрек" Ентоні Репп звинуватив його у сексуальних домаганнях. Причому Ентоні на момент цього інциденту було 14 років.

Відео з Instagram Галкіна і Паніна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів