Зірку "Пліткарки" звинуватили в зґвалтуванні, поліція почала розслідування

8 листопада 2017, 10:25

Британського актора Еда Вествіка, найбільш відомого за серіалом "Пліткарка", звинувачують у зґвалтуванні.

Актриса на ім'я Крістіна Коен офіційно заявила про це, прийшовши до поліцейського відділку в Лос-Анджелесі. Раніше вона детально розказала про інцидент, котрий буцімто стався 3 роки тому, в своєму Facebook. Про це пише US Magazine.

"Коен прийшла до поліцейського відділку в Голлівуді, щоби подати заяву про сексуальний напад. Підозрюваного звати Ед Вествік. Ведеться розслідування", - повідомили в поліції.

Зі слів Крістіни, до оселі Еда її привів тодішній бойфренд-продюсер. Вона хотіла піти, щойно Вествік заявив, що "їм усім слід трахнутися", але її вмовили лишитися на вечерю. Коен пожалілася на втому, і їй запропонували прилягти в гостьовій кімнаті.


Поліція розслідує справу Еда Вествіка

"Я пішла і лягла в гостьовій кімнаті, де врешті заснула, і раптом прокинулася від того, що Ед був на мені, його пальці входили в моє тіло. Я сказала йому спинитися, але він був дужий. Я опиралася йому, як могла, але він схопив руками моє лице, струсонув мене, кажучи, що хоче мене трахнути. Я була паралізована, нажахана. Я не могла говорити, більше не могла рухатися. Він скрутив мене та зґвалтував", - написала на своїй сторінці Коен.

"Продюсер поклав провину на мене, сказав, що я була активною учасницею. Сказав, що мені не можна нічого розказувати, бо Ед нашле на мене когось, знищить мене, і я що тоді я можу забути про акторську кар’єру. Сказав, що не можна розказувати, що ед "зґвалтував" мене, що я не захочу бути "тією самою дівчиною". І я дуже довго йому вірила. Я не хотіла бути "тією дівчиною", - зазначила акторка.

Як заявила Коен, тепер вона розуміє, що те, що сталося з нею – звичний спосіб, яким наділені владою чоловіки "полюють" на жінок у Голлівуді. Вона сказала, що її нудить від того, яку повагу та визнання від суспільства має її кривдник.

Крістіна Коен заявляє, що зірка "Пліткарки" зґвалтував її 3 роки тому

"Такі чоловіки, як Ед, використовують славу та владу, щоби ґвалтувати та залякувати, а потім продовжують збирати по світі нагороди", - сказала Крістіна, наголосивши, що бажає покласти цьому край.

Ед Віствік уже прокоментував звинувачення Коен.

"Я не знайомий із цією жінкою. Я ніколи не силував жодної жінки, жодним чином. І точно ніколи не чинив зґвалтувань", - написав він у Twitter та Instagram.

Як відомо, після того, як спалахнув секс-скандал навколо продюсера Гарві Вайнштейна, у Голлівуді неначе прорвало греблю. Серед тих, кого звинувачують у домаганнях, харасменті чи зґвалтуваннях, опинилися Бен Аффлек, Кевін Спейсі, Дастін Хоффман і Бретт Ретнер.

Фото з Facebook Коен i Instagram Вествіка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів