Росія візьме участь у наступному "Євробаченні"

8 листопада 2017, 14:00

Росія після річної перерви повернеться на "Євробачення" в 2018-му році. Відповідно, "Первый канал" знову транслюватиме конкурс, який пройде в Португалії.

Про це оголосили організатори конкурсу на його офіційному сайті.

Усього в змаганні, що відбудеться в Лісабоні, візьмуть участь 42 країни. Також оголошено слоган конкурсу: "All Aboard!" ("Усі на борт!"). На логотипі зобразили мушлю.

Як вам логотип наступного "Євробачення"?

Португалія прийматиме "Євробачення" вперше – завдяки перемозі Сальвадора Собрала з піснею "Amar pelos dois". Як відомо, сам артист із вересня перебуває в лікарні. Він чекає на донорське серце.


Нагадаємо, на "Євробачення"-2017", що проходило в Києві, Росія намагалася відправити співачку Юлію Самойлову, котра раніше відзначилася виступами в окупованому Криму. Через це СБУ заборонила їй в'їзд до України, і Росія відмовилася від участі в заході.

Відмова навіть транслювати конкурс могла коштувати Росії права участі в змаганні в наступному році, але, як бачимо, цього не сталося.

Натомість Україні – за недопуск Самойлової – буцімто світили санкції від Європейської мовної спілки, зокрема чималий штраф. Також ЗМІ повідомляли, що, аби уникнути повторення подібної ситуації, у регламент "Євробачення" будуть внесені зміни. Країнам-учасницям начебто заборонять включати в свої делегації осіб, яким заборонено в'їзд до країни, що приймає конкурс.

Фото з сайту "Євробачення"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів