"Грай, моя дівчинко": Серена Вільямс знялася з зворушливому ролику з дитям

21 листопада 2017, 10:19

Американська тенісистка Серена Вільямс дала настанову своїй 2-місячній доньці Алексіс Олімпії: грати у гру життя і ніколи не здаватися.

Щоправда, в мотивуючому рекламному ролику спортсменці довелося говорити це крихітній дублерці своєї малої. Алексіс Олімпія нездужала і не змогла знятися з мамою, повідомив представник компанії-виробника ізотонічних напоїв сайтові Adage.

Про це пише US Magazine.

Доньці Вільямс поки не вдалрся дебютувати в рекламі

"Дівчинко, я не матиму нічого проти, якщо ти гратимеш у теніс погано. Не заперечуватиму, якщо ти ніколи не візьмеш до рук ракетки. Та я благаю тебе, у цій грі життя, будь ласка, продовжуй грати, хай там що", - каже 36-річна Вільямс, колисаючи немовля.


Серена сподівається, що спорт навчить її дочку бути дужою, так само, як навчив її саму. У спорті Алексіс Олімпія знайде союзниць, "сестер по поту", хай вони не будуть однієї крові, раси чи кольору спортивної форми.

"Ти знайдеш у собі відвагу триматися прямо, працювати сумлінно та говорити голосно на тому ігровому майданчику, який ти обереш у своєму житті. Тож продовжуй грати, моя дівчинко. Продовжуй грати", - закликала Вільямс.

Нагадаємо, після народження первістка Серена написала відкритого листа своїй власній мамі, подякувавши їй за ту підтримку, котру вона давала їй усі ці роки.

Як відомо, днями Вільямс вийшла заміж за батька Алексіс Олімпії, Алексіса Оганяна. І донечка стала справжньою зіркою церемонії.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів