Наречена принца Гаррі вперше приєдналася до королівської сім'ї на різдвяній службі

26 грудня 2017, 13:01

У травні американська акторка Меган Маркл офіційно стане дружиною британського принца Гаррі та отримає титул герцогині.

Але вже у статусі нареченої онука Її Величності дівчина вперше приєдналася до майбутніх родичів під час традиційної вранішньої різдвяної службі в Сандрінгемі.

Меган Маркл на Різдво сходила до церкви з нареченим та майбутніми родичами

Звісно ж, були там і сама королева, вбрана в яскраво-помаранчеве, і принц Філіп, і принц Вільям із вагітною дружиною Кейт Міддлтон.

Її Величність не зрадила свою любов до яскравих кольорів

А до щорічного відеопривітання Єлизавета включила фрагмент запису 60-річної давнини, пожартувавши, що з тих часів "дикторка дещо змінилася".


Зі слів Її Величності, дуже змінилися й технології - мало хто тоді, коли телебачення щойно з'явилося, міг уявити, що звернення королеви її піддані дивитимуться на екранах лептопів та мобільних телефонів. Незмінним є одне - як і раніше, Різдво для людей означає домівку, її тепло та любов. Єлизавета зізналася, що дуже вдячна за свою родину, яка збільшиться в 2018-му році, та свій багаторічний шлюб.

Чи потоваришують Кейт та Меган?
Королівська родина традиційно відвідала вранішню службу

Нагадаємо, схоже, не всі раді, що до королівської сім'ї приєднається Меган Маркл. Днями гучний скандал спалахнув через принцесу Кентську Марію Крістіну, котра на обід у Букінгемському палаці надягла "расистську" прикрасу.

Фото з Twitter королівської родини Великої Британії та Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів