Принц Гаррі запитав Обаму про труси і розказав про перше Різдво Меган у новій сім'ї

27 грудня 2017, 17:53

Британський принц Гаррі став запрошеним редактором радіопрограми ВВС та провів інтерв'ю зі своїм батьком принцом Чарльзом та з екс-президентом США Бараком Обамою.

Окрім жартів, поговорили вони й про серйозні речі, наприклад, про небезпечні наслідки надмірного захоплення соцмережами та про збереження довкілля.

Про це пише The Daily Mail.

"Однією з небезпек Інтернету є те, що в людей можуть бути зовсім різні реальності. Вони можуть просто перебувати у коконі інформації, яка посилює їхню упередженість", - зазначив Обама.


Принц Гаррі побалакав із Обамою

Відповідаючи на бліц-запитання принца, Барак оголосив, що Вільям йому подобається більше за Гаррі, але відмовився казати, якій моделі трусів надає перевагу. А ще екс-президент сказав, що йому до вподоби серіал "Форс-мажори", де знялася Меган Маркл.

Барак Обама зізнався, що сумує за роботою президента, бо вона була захоплива. Але для нього велике полегшення, що тепер він має більше часу на спілкування з дружиною Мішель.

Тим часом сам Гаррі повідав радіослухачам, яким "фантастичним" було їхнє Різдво з Меган. Зі слів принца, королівська сім'я стала для Маркл, чиї батьки розлучилися, як вона була дитям, "родиною, якої вона ніколи не мала".

Нагадаємо, Різдво майбутній герцогині таки дещо підпсувала принцеса Кентська, котра "привітала" Маркл у новій родині "расистською" брошкою.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів