Майкл Дуглас заперечує, що мастурбував перед підлеглою

10 січня 2018, 12:08

Черговою мішенню для звинувачень у харасменті в Голлівуді став актор Майкл Дуглас. Колишня підлегла кінозірки згадала, як понад 30 років тому він мастурбував у її присутності, та вирішила розказати про це ЗМІ.

73-річний актор заявив, що це брехня, і що він засмучений та обурений.

Про це пише Deadline.

Розповідь жінки, ім'я котрої не розкривається, отримали, але ще не оприлюднили такі видання, як The Hollywood Reporter та Variety. Окрім того, що Майкл буцімто задовольняв себе на її очах, вона звинувачує актора в тім, що він вживав при ній лайливі слова, а звільнивши її, постарався, щоби вона опинилася в "чорному списку" і не знайшла іншої роботи.


Представники ЗМІ звернулися по коментар до Дугласа, і він його дав.

Дуглас із дружиною, Кетрін Зетою-Джонс

Єдине з вищезгаданого, що таки готовий визнати Дуглас, це те, що він справді міг лаятися, але не на адресу підлеглої. Він припускає, що вона просто почула якісь його приватні розмови, де проскочило міцне слівце.

"Я би зізнався, якби було щось таке, за що вважав би, що маю би понести відповідальність", - запевнив Дуглас, який "не має скелетів у шафі".

"Мої діти дуже засмучені, вони мають іти до школи, переживаючи, чи не вийде якась стаття про мене, про те, що я - той, хто чинить сексуальні домагання. Вони дуже налякані, їм дуже некомфортно", - пожалівся актор, зазначивши, що родина дуже його підтримує.

Нагадаємо, 80-річного Дастіна Хоффмана двоє жінок звинуватили в домаганнях, котрі начебто мали місце у 1980-х роках. Одній із імовірних жертв на той момент було 17, другій - 16.

До слова, Майкл Дуглас днями повідомив, що вперше став дідом. Онучку, котру назвали Луа, подарували йому старший син Камерон і його подруга Вівіан.

Майкл із дітьми, невісткою та онукою

Як відомо, Камерон провів в тюрмі майже 7 років та вийшов достроково в 2016-му. Чоловік одужує від наркозалежності.

Фото з Facebook Дугласа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів