Одіозний Вайнштейн публічно отримав по пиці та лишився без дружини. ВІДЕО

11 січня 2018, 11:18

Скандальний голлівудський продюсер Гарві Вайнштейн став жертвою нападу під час вечері в ресторані. Один із відвідувачів двічі зацідив йому в обличчя.

Відео інциденту потрапило у ЗМІ, але це далеко не найбільша халепа, яка останнім часом спіткала одіозного кінобоса.

Як дізналося видання US Magazine, розлучення Гарві та його дружини Джорджини Чепмен, причиною якого став секс-скандал, фактично вже відбулося.

Пара оформила папери щодо поділу майна та опіки над спільними дітьми, 7-річною Індією та 4-річним Дешіелом, ще до кінця 2017-го року. Враховуючи, що шлюб дизайнерки Marchesa з продюсером тривав понад 10 років, Джорджина має отримати від екса чималу суму грошей.


Джорджина роками не здогадувалася, що її чоловік домагається і ґвалтує інших жінок?

Нагадаємо, 41-річна Джорджина пішла від Гарві, забравши дітей, коли на 65-річного кінобоса посипалися звинувачення у харасменті. Вайнштейн заявив, що розуміє та підтримує рішення дружини, хоча почувається "знищеним".

Що ж стосується стусанів, яких Вайнштейну надавали у ресторані, то, як пише TMZ, це був чоловік на ймення Стів. Спершу він підійшов до продюсера і попросив про фото. Гарві відмовив, на думку Стіва, недосить чемно. Тож коли обоє згодом виходили з закладу, чолов'яга встиг двічі ударити Вайнштейна, заздалегідь попросивши друзів це зафільмувати.

Як повідомляє портал, викликати поліцію Гарві відмовився та хутко залишив "поле бою".

Як відомо, понад 60 жінок, переважно представниць кіноіндустрії, заявили про домагання з боку продюсера, а деякі навіть про сексуальне насильство. Серед його жертв такі відомі актриси як Єва Грін, Гвінет Пелтроу, Анджеліна Джолі, Сальма Хайєк та Ума Турман.

Фото з Instagram, відео TMZ з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів