Трамп згадав крякання дружини, а йому закидають роман із порнозіркою

1 лютого 2018, 16:02

Президент США Дональд Трамп отримав незвичний подарунок, шкарпетки з зображенням качки.

Цей птах є талісманом страхової компанії Aflac, для реклами якої колись давно "крякала" перша леді Меланія Трамп.

Як пише People, представників Aflac Трамп прийняв у Білому домі, щоби поговорити про нещодавно прийнятий закон у податковій галузі. Заразом президент подякував представникам компанії, що нагадали йому рекламний ролик, у якому в 2005-му році знялася Меланія.

У тому відео божевільний вчений міняє голосами жінку Трампа та качку, щоби птах балакав сексапільнішим голосом. Та щось іде не так.


Тим часом перша пара Америки опинилася в центрі чергового скандалу.

Видання In Touch оприлюднило фрагменти раніше не опублікованого інтерв'ю зірки фільмів для дорослих, такої собі Стормі Деніелс. У 2011-му році жіночка заявила журналістам, що влітку 2006-го року в неї був секс із Трампом, і навіть пройшла тест на поліграфі. На той момент, коли Дональд, імовірно, скочив у гречку, Меланія лише кілька місяців як народила йому сина Беррона.

Стормі Деніелс колись заявляла, що спала з Трампом

Як взнало видання Wall Street Journal, перед виборами юрист Трампа заплатив Деніелс 130 тисяч доларів за її мовчання. Це може бути поясненням, чому тепер не лише Трамп, а й сама порнозірка заперечують, що між ними щось було.

Тим не менш, як пише TMZ, Стормі нині виступає по стрип-клубах із програмою "Зробімо Америку знову хтивою" ("Make America Horny Again"). Не можна не помітити, що назва дуже нагадує слоган передвиборчої кампанії Трампа.

У Трампа був секс із порнозіркою?

Нагадаємо, в 2016-му році сплив скандальний аудіозапис, на якому Трамп зізнається, що як бачить вродливу жінку, то хапає її за поцьку. Меланія тоді заявила, що жінки самі вішаються на її чоловіка, а їй не потрібна нічия жалість.

Відео з YouTube, прінтскрін з TMZ, фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів