Super Bowl-2018: повернення Тімберлейка, триб'ют Прінсу та втілена мрія Пінк

5 лютого 2018, 12:10

Честь заспівати у перерві цьогорічної гри "Super Bowl-2017", дуже важливій події в житті Америки, цього року вдруге дісталася співакові Джастіну Тімберлейку.

Артист доклав максимум зусиль, щоби перебити спогад про свою скандальну витівку 2004-го року, коли він у прямому ефірі оголив одну з грудей своєї колеги Джанет Джексон.

Однією з родзинок виступу Тімберлейка став триб'ют співакові Прінсу. Як пише The Daily Mail, від плану використати повноцінну голограму покійного артиста відмовилися буквально останньої миті, бо цю ідею різко засудили в соцмережах його фани.


Сам матч Тімберлейк із дружиною Джессікю Біль теж подивилися

А гімн США цього року виконувала Пінк. Як зізналася співачка, це було її давньою мрією, яка ледь не обернулася на жахіття, оскільки виконавиця саме захворіла на грип.

Репетирувала Пінк іще геть хвора

"Я чекала на те, щоби заспівати цю пісню, з 1991-го року, коли побачила, як її виконує мій кумир, Вітні Х'юстон", - написала Пінк у Instagram.

Вона обіцяла своїм шанувальникам докласти максимум зусиль, щоби встигнути одужати, і впоралася.

Нагадаємо, зіркою торішньої "Super Bowl", звісно, окрім самих спортсменів, стала Lady Gaga, котра "стрибнула" з даху стадіону.

Відео з YouTube, фото з Instagram Пінк і Тімберлейка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів