Тарантіно про зґвалтування Поланскі 13-річної дівчинки: Вона сама хотіла

7 лютого 2018, 09:50

На думку американського режисера Квентіна Тарантіно, секс його колеги Романа Поланскі з накачаною алкоголем і наркотиками 13-річною Самантою Геймер не можна вважати зґвалтуванням. І дівчинка сама того хотіла.

Таку позицію Тарантіно озвучив у радіоінтерв'ю в 2003-му році, але запис розмови сплив лише тепер, пише The Huffington Post.

"Вона сама того хотіла. Він не ґвалтував 13-річну. Це було статутне зґвалтування (статевий акт із особою, яка не досягла повноліття). Це не одне й те саме... У нього був секс із неповнолітньою, правильно. Це не зґвалтування. Як на мене, коли ви вживаєте слово "зґвалтування", ви говорите про щось насильницьке, про те, що хтось когось повалив", - пояснив режисер.

"Розкидатися словом "зґвалтування" - це як розкидатися словом "расист". Воно підходить не до всього, до чого люди його застосовують", - додав Тарантіно.


На думку Тарантіно, 13-річна дівчинка сама прагнула сексу з Поланскі

Квентін зазначив, що Роман Поланскі уникнув би тої халепи, якби тримався подалі від 13-річної, секс із котрою закон забороняє навіть за її згоди. Але ж його колега "любить дівчат".

Тарантіно ще раз підкреслив, що Геймер "того сама хотіла", і що "на ній лежить відповідальність за те, що вона тусила з Романом".

Тим не менш, якби на місці Саманти опинилася дочка Квентіна, він "душу б витрусив" із Романа Поланскі.

Як відомо, сам Поланскі, якому на момент зґвалтування Геймер було вже за 40, неодноразово публічно каявся за скоєне, списуючи все на "імпульс", через котре життя його пішло шкереберть. Та покарання режисер уникнув, бо встиг утекти зі США, не чекаючи вердикту суду.

Нагадаємо, Тарантіно нещодавно гірко побивався, що нічого не вдіяв, хоча й здогадувався, що його друг, продюсер Гарві Вайнштейн, роками чинив харасмент по відношенню до актрис.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів