Вайнштейн і Тарантіно відповіли на звинувачення Турман

6 лютого 2018, 11:15

Гучна заява голлівудської актриси Уми Турман, у котрій вона звинуватила продюсера Гарві Вайнштейна в домаганнях, а режисера Квентіна Тарантіно в тім, що з його вини вона мало не загинула, не лишилася без резонансу та відповіді.

Тарантіно зізнався, що та аварія, яка сталася на зйомках "Убити Білла", і в якій постраждала Турман - те, про що він жалкує понад усе в своєму житті. А представник Вайнштейна натякнув, що юристи продюсера розглянуть, чи не буде доцільним вжити якихось юридичних дій щодо актриси.

Про це пише Deadline.

"Я шкодую про це найбільше в своєму житті, що послав її на цей трюк... Ніхто з нас узагалі не вважав це трюком. Це була просто їзда. Ніхто з нас не дивився на це як на трюк. Може, варто було, але ми цього не зробили", - повинився Квентін.


Одначе режисер підкреслив, що не кричав на Турман, як вона стверджує, і не змушував її сісти за кермо.

Турман багато років вважали музою Тарантіно, в яку він безнадійно закоханий

"Я сказав їй, що це буде безпечно. А виявилося, що це не так. Я помилився. Я не змушував її сісти в авто. Вона сіла, бо довірилася мені. І вірила мені", - зазначив Тарантіно.

Він заприсягнувся, що не знає, чому сталася аварія. Зі слів Тарантіно, тепер, коли акторка "виклала те відео на розгляд усього світу", якийсь експерт зможе розгадати, що сталося на тій дорозі.

"У неї є свої підозри, в мене свої", - додав Тарантіно.

Що ж до Вайнштейна, то він не заперечує, що свого часу дозволив собі "незграбний жест" стосовно Турман, "невірно витлумачивши її сигнали". Але, всупереч тому, що нині каже актриса, між ними не було жодного фізичного контакту.

Як підкреслив у заяві для видання представник продюсера, його клієнт дуже засмучений і не розуміє, "чому міс Турман, яку він вважає колегою і другом, чекала 25 років, щоби зробити таку публічну заяву, враховуючи їхні з міс Турман дуже близькі та взаємновигідні робочі взаємини, за яких вони здійснили кілька дуже успішних проектів".

Нагадаємо, Ума Турман стверджує, що Вайнштейн якось повалив її, терся і намагався оголитися, але вона випручалася. Зі слів актриси, вибачень вона дочекалася лише після того, як із продюсером поговорив Тарантіно.

Як відомо, в останні кілька місяців на Гарві Вайнштейна буквально посипалися звинувачення у харасменті та зґвалтуваннях від жінок, із якими він колись працював. Зокрема заявили про домагання або сексуальне насильство з боку продюсера заявили Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу, Ліна Хіді, Роуз МакГовен, Єва Грін та Сальма Хайєк.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів