Екс-менеджер МакГовен скоїла самогубство через секс-скандал із Вайнштейном

9 лютого 2018, 13:31

Голлівудська продюсерка Джилл Мессік пішла з життя в віці 50 років, скоївши самогубство 7-го лютого. Причиною її близькі називають те, що жінку "оббрехали", втягнувши з секс-скандал актриси Роуз МакГовен та продюсера Гарві Вайнштейна.

У 1997-му році, коли Вайнштейн, як стверджує МакГовен, її зґвалтував, саме Мессік була менеджером актриси, і саме вона влаштувала їй ту зустріч із хтивим кінобосом на кінофестивалі.

Про це пише The Daily Mail.

Колишня менеджерка Роуз МакГовен убила себе через секс-скандал

Зі слів рідних померлої, вона страждала на депресію та в анамнезі мала один маніакальний епізод. Секс-скандал, що спалахнув торік, зламав її остаточно. У Джилл лишилося двоє дітей.


"Слова мають вагу. Чиєсь життя може залежати від них", - говориться в офіційній заяві родини Мессік.

Тепер, коли жінка більше не може говорити за себе, її близькі вирішили оприлюднити її версію того, що сталося 20 років тому.

"Що робить необережні звинувачення та інсинуації Роуз проти Джилл комічними, так це те, що вона тоді першою стала на бік Роуз та повідомила своєму начальству про жахіття, яке Роуз пережила", - наголосили вони.

Жінці було 50 років

"Після зустрічі (з Вайнштейном) Роуз розказала Джилл, що сталося - що вона прийняла рішення зняти з себе одяг і залізти з ним у гарячу ванну - зробила помилку, про яку Роуз одразу ж пожалкувала. Роуз у тій розмові жодного разу не вжила слова зґвалтування", - підкреслено в заяві.

Про інцидент Мессік доповіла керівництву своєї агенції, і їй пообіцяли розібратися. Вона не була в курсі подальших перемовин між Вайнштейном та МакГовен, у результаті яких актрисі виплатили певну суму відшкодування.

"На той час усе, що знала Джилл, було те, що справу залагоджено, і що Роуз продовжила зніматися в фільмах (братів) Вайнштейнів. Вона не знала жодних деталей, доки нещодавно Роуз не вирішила їх оприлюднити", - запевнили рідні Мессік.

Варто зазначити, що МакГовен згадала про Мессік у своїй нещодавно випущеній книзі. Вона написала, що менеджерка не помогла їй після того, що сталося.

МакГовен звинувачувала Мессік в тім, що та їй не допомогла, коли над нею скоїв насильство продюсер

Тим часом адвокат Гарві Вайнштейна раніше вже наводив лист, надісланий його клієнтові Мессік за кілька місяців до того, як спалахнув скандал. У ньому колишня менеджерка МакГовен пише про той давній інцидент.

"Коли ми (МакГовен та Мессік) зустрілися наступного дня, вона, вагаючись, але з власної волі розказала мені, що під час вечірньої зустрічі напередодні залізла в гарячу ванну з містером Вайнштейном. Вона дуже чітко дала зрозуміти, що факт, що вона залізла в ту гарячу ванну, було чимось, що вона зробила за згодою, і про що згодом пожалкувала", - розповіла у листі Джилл.

Із точки зору адвоката Вайнштейна, те, що МакГовен добровільно роздяглася і залізла в ванну, є доказом того, що будь-які сексуальні контакти, що відбулися потім між актрисою та продюсером, були теж добровільними.

Нагадаємо, свого часу Роуз МакГовен зізналася, що в 2017-му році, незадовго до того, як на Вайнштейна посипалися звинувачення в харасменті, його представники пропонували їй мільйон доларів, щоби вона не розказувала про ті давні події. Актриса навіть торгувалася, але згодом вирішила гроші не брати та приєдналася до тих, хто публічно виступив проти продюсера.

Руз Макговен поки не дала коментарів щодо смерті Джилл Мессік.

Фото з Instagram МакГовен, із Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів