"Ви мене не любите!": у Мериліна Менсона стався зрив під час концерту

17 лютого 2018, 09:46

Шанувальники американського рокера Мериліна Менсона завжди чекають від нього якихось епатажних витівок на концертах, але виступ артиста в Нью-Йорку 15-го лютого перевершив усі їхні сподівання, причому в поганому сенсі.

49-річний артист із якоїсь причини образився на публіку, звинуватив її у нелюбові та просто пішов зі сцени. Те, що сталося, було схоже на нервовий зрив, пише Ace Showbiz.

У мережі є відео, на якому сердитий Мерилін мляво співає, повернувшись спиною до зали. За повідомленням Newsday, перед цим рокер просив слухачів "показати йому більше любві", якщо їм кортить іще пісень. Та Менсон зрештою лишився невдоволений і різко обірвав виступ.

Мерилінові забракло любові

За свідченням видання, коли публіка почала лютували і кидати на сцену пластикові стаканчики, музикант повернувся і деякий час щось задумливо собі імпровізував, але згодом таки пішов остаточно.


Деякі обурені глядачі тепер вимагають повернення вартості квитків.

"Може, йому потрібні були обіймашки чи канал ТLC, але це Нью-Йорк, тут такого не отримаєш. Він - професіонал і мусить робити те, що мусить. Я люблю цього чувака, але це вже занадто", - зазначив один із фанів Менсона.

Речник артиста інциденту поки не прокоментував.

Нагадаємо, зуб на Мериліна тепер мають і російські меломани, зокрема сам Юрій Лоза. Адже порівнюючи київську публіку з московською, Менсон зазначив, що остання "вищить мов сучка".

Відео з YouTube, фото з Instagram Менсона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів