Міддлтон проігнорувала чорний дрес-код на BAFTA. ФОТО

19 лютого 2018, 11:19

18-го лютого в Лондоні відбулася церемонія вручення нагород BAFTA. Серед акторів її головними лауреатами стали Гері Олдмен, якому перемогу принесла роль Вінстона Черчилля в "Темних часах", і Френсіс МакДорманд ("Три білборди під Еббінґом, Міссурі").

Гільєрмо Дель Торо отримав нагороду як найкращий режисер, пише Variety.

Як завжди, не менш цікавою та інтригуючою частиною церемонії, ніж імена лауреатів, стала червона доріжка та вбрання запрошених зірок. Як і на "Золотому глобусі", чимало селебріті вбралися в чорне на знак підтримки кампанії Time's Up. Зокрема в чорному були Анджеліна Джолі та Дженніфер Лоуренс. Але не герцогиня Кетрін Міддлтон.

Кейт Міддлтон прийшла на BAFTA не в чорному

Вагітна дружина принца Вільяма прийшла на BAFTA в темно-зеленій сукні, хоча й із чорним паском. Вчинок герцогині викликав неоднозначну реакцію в мережі, пише Cosmopolitan.


На думку деяких інтернет-користувачів, небажання Кейт висловити підтримку жінкам, котрі зазнають харасменту та дискримінації, обурює й розчаровує.

Жінці принца Вільяма народжувати в квітні

"Я знаю, що члени королівської родини не повинні бути залучені до "протестів" чи чогось такого... але невже було б НАСТІЛЬКИ погано, якби Кейт Міддлтон надягла чорне?", - дивуються в мережі.

Нагадаємо, нещодавно Кетрін критикували за оксамитову сукню, котра нагадала людям штору чи меблеву оббивку.

Анджеліна Джолі в чорному посвітила голими плечима й ніжкою
У вбранні Лоуренс все ж було трохи білого
Зірка "Гри престолів" Наталі Дормер
Не була в чорному й сама МакДорманд. Але запевнила, що цілком підтримує "своїх сестер"

Фото з соцмереж, зокрема з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів