Аністон, Стріп, Візерспун та інші збирають кошти на боротьбу з харасментом

3 січня 2018, 15:13

Голлівудські зірки та інші відомі люди долучилися до кампанії Time's Up ("Час вийшов"), мета якої - збір коштів на правову допомогу чоловікам та жінкам, які стали жертвами сексуальних домагань або нападів на роботі.

Великі пожертви - по півмільйона доларів - зробили актриси Меріл Стріп, Різ Візерспун та Дженніфер Аністон, а ще продюсерка Шонда Раймс. Також гроші на подолання такого явища, як харасмент, дали Ніколь Кідман, Наталі Портман, Кейт Бланшетт, Емма Стоун, операційний директор Facebook Шеріл Сандберг, Емі Шумер, Тейлор Свіфт, Опра Вінфрі, Мішель Пфайффер, Блейк Лайвлі, Наомі Уотс та інші.

Про це пишуть CNBC та ABC News.

Візерспун, Аністон та інші зірки хочуть допомогти жертвам харасменту

Кампанія розпочалася відкритим листом-зверненням під заголовком "Дорогі сестри", який був оприлюднений The New York Times та іспаномовним виданням La Opinion. У ньому говориться про те, що на таку ж саму юридичну підтримку в подібних ситуаціях заслуговують не лише представники та представниці кіноіндустрії, а й ті, хто працює у "менш гламуризованих" галузях.


Цей лист став своєрідною відповіддю на заяву Alianza Nacional de Campesinas, об'єднання латиноамериканських працівниць агропромислової галузі. 700 тисяч жінок заявили про свою солідарність із тими, хто став жертвою харасменту та не побоявся про це заявити.

Нагадаємо, болючу і гостру тему харасменту в сучасному суспільстві торік оголив скандал навколо голлівудського продюсера Гарві Вайншейна.

Як відомо, на знак протесту відомі актриси мають намір прийти у чорному на церемонію "Золотого глобусу", що відбудеться днями. Утім дехто вважає такий вчинок із боку людей, які роками співпрацювали з Вайнштейном, лицемірним.

Фото з Instagram Візерспун

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів