Прикрашений медаллю Буйнов виступив у окупованих Донецьку та Луганську

26 лютого 2018, 15:46

Російський співак Олександр Буйнов особисто привітав "захисників вітчизни" в окупованому Донецьку, і до окупованого Луганська потім заїхати теж не забув.

Своїми виступами в "ДНР" та "ЛНР" артист похвалився в Instagram, а ще покрасувався з медаллю від міноборони РФ на честь сторіччя Червоної армії.

Серед хештегів, які вжив Буйнов, "люблюукраину".

С Днем Защитника Отечества! С Днем Советской Армии и Военно-Морского Флота! М.О. Россиийской Федерации вручило медаль ветерану Вооруженных Сил России Буйнову А.Н.-"100 лет РККА"! Армия начинается с кухни! Я в летной форме отца(образца 30-х) #буйнов #buinov #23февраля #мужскойпраздник #солдаты #офицер #100летркка #рокнролл #шансон #попса #блюз #москва #киев #харьков #одесса #новосибирск #омск #барнаул #украина #россия #питер #героямслава #мужики #пацаны #люблюукраину #мирумир #

Допис, поширений Александр Буйнов/Aleks Buinov (@buinovofficial) 22 Лют 2018 р. о 11:04 PST

"А ми відпрацювали Донецьк, Україна? ДНР. От все-таки молодець я! Ма-ла-десь!", - написав співак.


Ни убавить,ни добавить!..Наши пацаны настоящие бойцы! Ну,а мы в Луганске закончили концерт! Да здравствует ОАР!Так смешно звучит-для меня эта абревиатура из детства-Объединенная Арабская Республика,Ха-ха!!!Да здравствует Россия!Спасибо за супер-горячий прием,Луганск! Ура!Слава ДНР,ОАР,ЛНР,ГДР,ССР!!!Классные мы ребята! #буйнов #рокнролл #блюз #гимнроссии #луганск #концерт #живойзвук #хоккей #славагероям #молодцы #олимпиада2018 #харьков #москва #киев #одесса #россия #украина #донецк #любовь #хорошеенастроение #красивыелюди #

Допис, поширений Александр Буйнов/Aleks Buinov (@buinovofficial) 25 Лют 2018 р. о 12:04 PST

Цікаво, що набагато скромнішою та стриманішою виявилася колега Буйнова, співачка Анастасія Стоцька. Адже вона 24-го лютого теж виступала в Донецьку, проте старанно намагалася це приховати, вочевидь, щоби не втратити можливість в'їжджати в Україну.

Як повідомляє "Московский комсомолец", в анонсі концерту були вказані лише Буйнов та Денис Майданов. А перед виступом Стоцької представників місцевої преси чемно попросили залишити залу. До тих слухачів, які знімали Настині співи на телефони, миттю підходила охорона і вимагала видалити фото і відео.

Та не так сталося, як гадалося, і Стоцька таки потрапила на сайт "Миротворець".

Нагадаємо, неодноразово приїжджали до окупованого Донбасу, зокрема, Йосип Кобзон та Юлія Чичеріна. А Микита Джигурда навіть кілька днів побув громадянином "ДНР", доки в нього те звання не одібрали.

Відео та фото з Instagram Буйнова, скрншот із сайту "Миротворець"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів