Лоуренс, яка сама прибирає собачі какашки, знялася для глянцю

27 лютого 2018, 17:40

Американська акторка Дженніфер Лоуренс прикрасила обкладинку Vanity Fair. У інтерв'ю вона розказала про свої стосунки з режисером Дарреном Аронофскі та про те, як Емма Уотсон помагає їй боротися зі страхом.

А під час фотосесії на природі зірка зробила те, чого автор статті "не бачив за свої 20 років у Голлівуді". Вибравшись із машини, песик Джен одразу ж покакав. І актриса, взявши в своєї помічниці пластикового пакетика, власноруч прибрала за своїм улюбленцем.

Про це теж написав Vanity Fair.

Як зізналася Лоуренс, їй нелегко було погодитися на оголення в фільмі "Червоний горобець".


"Моїм найбільшим страхом було, що люди скажуть: "О, як ти можеш жалітися на хакерів (які вкрали пікантні фото Дженніфер), коли ти все одно роздягаєшся?" Одне діло - мій вибір. Я повернула собі те, що в мене забрали, і це теж було нормально", - зазначила вона.

Останній рік видався для Лоуренс багатим на переживання. У червні в приватного літака, де вона летіла, відмовили обидва двигуни, і довелося екстренно сідати. Хоча закінчилося все добре, актрисі довелося потім ходити до психолога. І тепер, коли їй доводиться подорожувати літаком, вона заспокоюється диснеївськими фільмами.

"Спасибі тобі, Еммо Уотсон, за "Красуню та чудовисько". Я дивилася його шість чи сім разів. Якщо в когось є по ньому питання, хай звертається до мене", - оголосила Дженніфер.

А восени зірка розійшлася зі своїм бойфрендом, Дарреном Аронофскі. Та, як запевнила актриса, між ними лишилися справді добрі стосунки.

"У нас чудова дружба, котра почалася ще до фільму, потім у нас було партнерство під час роботи над фільмом, а потім був роман, який вийшов із фільму, тож коли не стало роману, в нас лишилася глибока повага одне до одного", - пояснила вона.

До слова, в нещодавньому подкаст-інтерв'ю, яке цитує видання E! Online, Лоуренс зізналася, що "досі дуже любить" Аронофскі. Вона згадала їхню першу зустріч, коли вона одразу збагнула, що він "гаряченький".

"Він десь дев'ять місяців удавав неприступність, може, довше, і це мене мало не вбило", - поділилася вона спогадом.

Нагадаємо, Дженніфер і Даррен, в яких 22 роки різниці, були разом близько року. Нещодавно Лоуренс зізналася, що провал фільму "Мати!" негативно позначився на їхніх відносинах.

Фото з Instagram


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів