Андерсон звинуватила екса в алкоголізмі, а він її - в "отруюванні" дітей

9 березня 2018, 10:47

Публічні розбірки між барабанщиком Mötley Crüe Томмі Лі, його колишньою дружиною Памелою Андерсон і їхнім старшим сином Брендоном тривають.

Парубок, який днями побив батька, пояснив причину свого вчинку - це пиятика Томмі. Про алкоголізм свого колишнього заявила й Пем.

Сам Лі це спростовує, пише People.

"Я пригнічений подіями останніх кількох днів, котрі стали результатом алкоголізму мого батька", - сказав 21-річний Брендон.


"Я хотів, щоби протверезіння і одужання мого батька, на які я сподіваюся, лишалися приватною сімейною справою, але в результаті його звинувачень у соцмедіа я змушений про це говорити. Я співпрацюю та співпрацюватиму з правоохоронними органами, поки це буде потрібно. Я люблю свого батька і хочу бачити його тверезим, щасливим і здоровим", - додав син Памели й Томмі.

Андерсон на своєму вебсайті опублікувала відкритого листа з назвою "Алкоголізм - це диявол". Вона підкреслила, що цілковито вірить у свого сина, котрий докладає всіх зусиль, щоби врятувати батька.

Андерсон заявила, що її екс-чоловік-алкоголік

"Я на боці мого сина, котрий діяв заради самозахисту і боявся за своє життя. Я молюся, щоби Томмі отримав допомогу, якої потребує. Його вчинки відчайнушні та принозливі - він - нещастя, що виривається з-під контролю, він не поводиться як батько. Але в цьому нема нічого нового", - констатувала Пем.

Андерсон назвала свого екс-чоловіка "нарцисом" і "соціопатом". На думку білявки, молода наречена 55-річного рокера, Бріттані, навмисне тримає його в п'яному стані.

Томмі Лі з цим усім категорично не згоден. Він наголосив, що сини жодного разу не говорили йому ні про яку "проблему". А Бріттані йому допомагає, відколи вони з нею разом.

"Чи я п'ю? Так. Чи п'ю я більше за середньостатистичного Джо? Так. Чи колись я кривдив моїх синів чи поводився з ними неправильно через мою пиятику? Ні. Моя наречена майже не п'є. Ми не вживаємо важких наркотиків, я вже бегато років не вживаю. Байдуже, як багато людей хоче прикріпити на мене ярлик такого девіантного алкоголіка-абюзера, це не про мене. Я - щасливий чувак, який любить веселощі", - заявив музикант, пише Ace Showbiz.

"На жаль, хлопців отруїли, налаштувавши проти мене. Бо я працював, їздив по гастролях, заробляв гроші, щоби оплачувати їхні приватні школи, їхні машини та їхнє майюутнє, тож вони більше часу проводили зі своєю матір'ю. Вона стала героїнею. А я з цим змирився", - сказав Лі.

Томмі запевнив, що любить синів і завжди любитиме, але не потерпить неповаги до себе. І він бажає, щоби вони знайшли собі нормальні стабільні роботи, не в бодельному бізнесі та не в акторстві.

Нагадаємо, 5-го березня Томмі Лі викликав поліцію, заявивши, що його рідний син побив його так, що він втратив свідомість.

Фото з Instagram Андерсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів