Президента Американської кіноакадемії звинуватили в домаганнях

17 березня 2018, 14:58

Президента Американської кіноакадемії, 75-річного Джона Бейлі звинуватили в сексуальних домаганнях. Проводиться внутрішнє розслідування.

За повідомленням джерел, на Бейлі було подано три скарги.

Про це повідомляє Variety.

"З метою захисту всіх сторін Академія розглядає всі скарги конфіденційно", - повідомили в організації, відмовившись від подальших коментарів до завершення розслідування.


Cексуальний скандал спалахнув у самій верхівці Американської кіноакадемії

Джон Бейлі обійняв посаду президента в серпні 2017-го року. Він відомий як оператор таких картин, як "День бабака", "Велике розчарування". У разі, якщо його провину буде доведено, і Бейлі доведеться залишити свій пост, його тимчасово замінить віце-президент, оскароносна гример Лоїс Бервелл.

Як нагадує видання, Американська кіноакадемія в жовтні виключила з числа своїх членів продюсера Гарві Вайнштейна, звинуваченого в харасменті. А Кейсі Аффлека, який повинен був вручати премію за найкращу жіночу роль під час цьогорічної церемонії "Оскар", замінили іншою людиною. Як відомо, до Аффлека кілька років тому теж позивалися через сексуальні домагання.

Як відомо, актор Брендан Фрейзер нещодавно заявив, що до нього чіплявся екс-президент Голливудської асоціації закордонної преси - організації, що присуджує "Золотий глобус" - Філіп Берк.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів