У Вайнштейна наголосили: кастинг через канапу - це не зґвалтування

6 березня 2018, 12:27

Схоже, юристи одіозного голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна вже визначилися з лінією захисту в суді.

Наполягатимуть, що хоча він і проводив "кастинги через канапу" для акторок, ті йшли на це свідомо та з власної волі, прагнучи збудувати кар'єру.

Таку точку зору адвокат Вайнштейна, Бенджамін Брафман висловив у інтерв'ю The Times.

Адвокат Вайнштейна наполягає, що жінки свідомо погоджувалися на секс із впливовим продюсером, відтак і злочину тут нема

"Кастинг через канапу у Голлівуді винайшов не Гарві Вайнштейн. Якщо жінка вирішує, що їй треба зайнятися сексом із голлівудським продюсером заради просування її кар'єри, і справді робить це, і вважає це принизливим для себе, це не зґвалтування", - наголосив він.


"Ви приймаєте свідоме рішення, що хочете зробити щось, що особисто для вас є принизливим, заради просування вашої кар'єри. Тепер, якою би принизливою ця історія не була для обох сторін, це - не злочин. У багатьох відношеннях це погано, якщо на це подивитися. Але такою була репутація цієї індустрії ще до мого народження", - додав адвокат.

До слова, незадовго до церемонії "Оскар" на Голлівудському бульварі з'явилася статуя Вайнштейна на його "канапі для кастингів". Її автори - вуличні митці Plastic Jesus та Джошуа "Джинджер" Монро. Як пише Variety, саме вони в 2016-му "прикрасили" найбільші міста Америки фігурами голого Дональда Трампа.

У руці Гарві тримає статуетку "Оскара"

Нагадаємо, торік, коли одні за одною відомі актриси стали звинувачувати Гарві Вайнштейна в домаганнях та зґвалтуваннях, 65-річний продюсер зробив заяву, в якій вибачився перед усіма колегами, з якими поводився неправильно.

Як відомо, через скандал від Вайнштейна пішла дружина, забравши дітей.

Фото з Instagram, зокрема з фотоблогу Plastic Jesus

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів